surfing Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Założyłem księgę skarg i wniosków na SMR Dnia 7.01.2018 o 11:05, shuger napisał: Jak ktoś już wrzuca relacje, to oczekuje się obiektywizmu w doborze zdjęć i opisie. Tylko tyle i aż tyle. Niektóre relacje dot. Szczyrku i Chopoka wyglądają tak jakby ich mottem było:"Kupiłem sezonówkę za kupę kasy i chociaż nie ma warunków to sam sobie udowodnię że i warunki są cudowne i ja się świetnie bawię" Jeżeli 900zł to dla ciebie kupa kasy za możliwość nieograniczoną jazdę na nartach przez cały sezon, to raczej odpuść sobie narciarstwo, bo to ma być relaks a nie stres. Są tańsze możliwości aktywnego wypoczynku. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 (edytowane) HAH! Wpadliśmy w tej samej chwili na te same pomysły tylko "z 2 stron barykady" Założenie tego tematu to bardzo dobry krok. Edytowane 8 Styczeń 2018 przez shuger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 (edytowane) 7 minut temu, surfing napisał: Założyłem księgę skarg i wniosków na SMR Jeżeli 900zł to dla ciebie kupa kasy za możliwość nieograniczoną jazdę na nartach przez cały sezon, to raczej odpuść sobie narciarstwo, bo to ma być relaks a nie stres. Są tańsze możliwości aktywnego wypoczynku. Współczuję serdecznie utopienia 900zł kolejnej osobie... (która teraz swobodnie może tutaj wypłakać swoje żale i na pewno znajdzie grupę wsparcia) W tym sezonie nawet za 300zł bym tego nie wziął... A za te 900zł sto razy bardziej wolę pojeździć tydzień w alpach mając do wyboru 1000km tras z lodowcem włącznie. Edytowane 8 Styczeń 2018 przez shuger 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Myślę że to dobre miejsce by podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat sezonówki w SMR. 1.Nigdy nie kupię sezonówki na sam Szczyrk. 2.Na pewno kupię sezonówkę na TMR+Szczyrk. I teraz pytanie dla czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 52 minuty temu, surfing napisał: Jeżeli 900zł to dla ciebie kupa kasy za możliwość nieograniczoną jazdę na nartach przez cały sezon, to raczej odpuść sobie narciarstwo, bo to ma być relaks a nie stres. Są tańsze możliwości aktywnego wypoczynku. Takie trochę głupie ocenianie po kasie ... to tak jakbyś chodził po stoku i patrzył kto ma jakie narty i jak jest ubrany ... bogato czy biednie - nie podoba mi się to ... Jednego stać na 900 zeta innego nie ... ale nie mając te 900 zeta chyba można jeździć na nartach .. czy nie ??? @surfing jak to jest ? mogę czy nie ??? a ... nie mam sezonówki w tym roku, i była to kalkulacja, miałem w ubiegłym i będę miał na przyszły sezon ... ale tak myślałem, że SMR raczej nie odpali do końca a rok spędzony na Chopoku na chwilę obecną mi wystarczy ... wracam na inne Polskie stoki, nie opuszczając Chopoka i Szczyrku - jak już będzie warun, który mnie zadowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Ja uważam że te 900 zł za sezon w Szczyrku to czy ma się kasę czy nie to jest naprawdę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 8 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Jak masz ochotę dołączyć to nie krępuj się (...) Ty jak już coś napiszesz, to jak "gołąb na parapet". Nie!, nie mam przyjemności dołączyć do Ciebie i Twojego "piekiełka" - przeniosłem swoją odpowiedź do innego wątku, żeby nie zaśmiecać SMR-u. Tobie polecam to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Widać, że stan pokrywy śnieżnej (albo jej brak) jest wprost proporcjonalny do atmosfery na Forum... Jak się nic nie poprawi, to nie będzie się dało wejść do żadnego wątku... Chyba wybiorę się dziś na narty... 5 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 A ja na następny sezon wykupię sezonówkę . Bo wierzę w SMR , a że warunki pogodowe są jakie są to trudno. Ale będzie jeszcze w tym sezonie super. Wierzę w to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 57 minut temu, keisyzrk napisał: Ty jak już coś napiszesz, to jak "gołąb na parapet". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Ciekawy jestem jakby wyglądał ten wątek, gdyby zima była choć w miarę normalna... Peany na cześć SMR ? . Chyba Johnny ma rację, coraz trudniej znaleźć wątek bez wzajemnego obrażania się. Myślę że każdy powinien wydawać swoje 900 zł na co mu się tylko podoba i jeździć po błocie jak lubi. Ja nie kupiłem sezonówki i nie lubię jeździć po błocie, ale to mój wybór. A wracając do tematu... Dotychczas byłem raz - na otwarciu. Nie byłem zachwycony, ale tez nie miałem do nikogo pretensji że śniegu jest tyle ile jest. Pojeździłem i generalnie byłem zadowolony. Pierwsza uwaga jaka mi się nasuwa to brak rzetelnej i aktualnej informacji na stronie internetowej. Powinni nad tym popracować. A jak spadnie wreszcie śnieg i wszystko otworzą... Poczekajmy i zobaczmy jakie wtedy będą opinie. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 7 godzin temu, mamad napisał: W sumie ja byłem w SMR pierwszy raz 28 grudnia i jak to teraz policzylem to już wtedy jeździłem za darmo Hmmm pierwszy raz 28 grudnia i już 28 grudnia jeździłeś za darmo? Oj... rekinem biznesu to Ty nie jesteś... więc raczej z daleka od własnych działalności No ale nie będę Cię z błędu wyprowadzał W tej sytuacji... rzeczywiście zazdroszczę... Moim zdaniem w SMR nie było dotąd 1 dnia który byłby wart ceny którą oczekiwano dlatego wolałem zapłacić więcej gdzie indziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 1 minutę temu, mamad napisał: Rekinie biznesu na sezonówce można jeździć w szczyrku od 2 grudnia. Taki szczegół. Proszę pomyśl i pisz bo teraz to pojechałeś w kosmos. Hmmm rozumiem że wyceniasz jazdę na 200 metrowym pasku w BSA na kwotę 80zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Shuger jak chcesz mam do oddania trzy jednodniowki na szczyrk mam do udostępnienia w gopasie.moze zmienisz zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 (edytowane) 12 minut temu, mamad napisał: Panowie wytlumaczcie mu to od kiedy jest czynny BSA a od kiedy w całości no i COS bo mi ręce opadają. Pewnie kolejny który w na nartach jeszcze nie był. Wątek w sumie odpowiedni tytuł frustracje zobowiązuje. Tak kolego w tym sezonie mam km wiecej niż w dwóch poprzednich razem teraz jeżdżę za darmo i tyle. Zazdrość to zły doradca. Polecam czarną trase jak masz odpowiednie umiejętności. I bardzo dobrze że tyle pojeździłeś, przecież ja nie mówię że to źle Tak się składa że ja też jestem zadowolony z moich grudniowych wypadów Polecam czytać inne tematy niż tylko te o Szczyrku... Nie musisz mi nic udowadniać. Każdy wybiera to co lubi. Dla mnie zakup sezonówki w tym sezonie ani chyba w żadnym innym to nie byłby dobry biznes i tyle - szczególnie oceniając to z perspektywy zimy jaką mamy. A nawet pomijając aspekt pogodowy - nie sprawiałoby mi frajdy spędzenie w Szczyrku aż 12 dni (a tyle trzeba żeby ona się zwróciła). Podobnie na Chopoku - taka ilość dni w 1 miejscu to dla mnie za dużo - wolę każdego dnia wybierać inne miejsce - inne stoki a zarówno Chopok jak i Szczyrk są na to w mojej ocenie zbyt małe. Edytowane 9 Styczeń 2018 przez shuger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 18 minut temu, przemo_narciarz napisał: Shuger jak chcesz mam do oddania trzy jednodniowki na szczyrk mam do udostępnienia w gopasie.moze zmienisz zdanie... 17 minut temu, mamad napisał: P.S. Jakby co mogę ci zafundować 2 h nie każdy ma jednak tą kasę i później też żale tu wylewa. Dziękuję za propozycje. Chętnie skorzystam. Najwygodniej będzie przelewem. Jeśli aktualne w prywatnej wiadomości podam numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Ciekawe jak to jest ze wlasciciele sezonowek siedzą cicho zadowoleni, a swoje żale wylewa kilku desperatow, dla ktorych Szczyrk jest w malopolsce. Do tego chopok za mały, kurcze co ty tu robisz chłopie. Widać ze fantazję masz godną pozazdroszczenia. No coz chopok pewnie zaczyna sie na biela put a konczy na luckach, a szczyrk jest ogladany za posrednictwem tvn24. Napisz poprostu ze żal kasy na sezonowke a nie udowadniasz tylko sobie znane teorie. Ale spoko już teraz lecą w tv bajki dla starszych dzieci wiec powoli spać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 No to temat się wyczerpał Moim zdaniem - do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Możemy zrobić jakąś zrzute na karnet dla kolegi, ja mogę dac pierwszą dwójkę Ps sam otwarles ten temat żeby wylać swoje żale z widokow kamer więc dawaj dalej pomożemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 1 minutę temu, przemo_narciarz napisał: Możemy zrobić jakąś zrzute na karnet dla kolegi, ja mogę dac pierwszą dwójkę Ps sam otwarles ten temat żeby wylać swoje żale z widokow kamer więc dawaj dalej pomożemy:) Nie dwójkę tylko 3 karnety obiecałeś! 3mam Cię za słowo! A to 2 zdanie to zweryfikuj czy jest zgodne z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Post nr 2 piszesz ze robiłeś to samo, w tym samym momencie. Szczerze jakbym mial karnety oddać w ręce takiego hejtera to wolałbym je spalić. Załóż zbiórkę to wpłace ci tą dwójkę, może jeszcze paru się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Po drugie po co ci skipass na taki h... osrodek jedź do tych twoich mega gigantycznych stacji z jednym wyciagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Dramat Panowie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Ratrak napisał: Dramat Panowie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pełna zgoda. Poziom sięgnął dna. Otwarcie tego tematu to jednak był błąd. I to już mój ostatni wpis tutaj bo szkoda czasu cokowiek odpisywać. Edytowane 9 Styczeń 2018 przez shuger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Shuger zazwyczaj tak działasz najpierw zaczniesz obrażać a później chowasz głowę w piasek. To m.in. ty zrobiłeś wątek o szczyrkowskim, przez ciebie spoko goscie nie chcą pisac relacji więc pomyśl czasem. No mam nadzieje ze serio zamilkniesz, albo przynajmniej przestaniesz ludzi obrażać. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi