quba0 Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Witajcie W którymś z tematów z dalszych stron wyczytałem, że można zamówić naszywke skionline Czy to prawda ? Jak ona wyglada? Ile kosztuje? Gdzie mogę zamówić ? Z góry dzieki za odpowiedzi Pozdrówka dla jeżdżacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Naszywka skionline!? A po co ci ona? Kup se lepiej na stoku dobrego grzańca a to ci pomoże napewno w lepszej jeździe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Naszywka skionline!? napisz do JC ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skot Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Naszywka skionline!? ja napisałem jakis czas temu i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Naszywka skionline!? a ja dostałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 20 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Naszywka skionline!? Hehe Nie pije grzańców, jak już to ciepłą czekolade Ok Napisze do JC, bo chetnie bym takową nabył Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 Naszywka skionline!? Kiedy pisałeś? Sprawdzę. Czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 21 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 Naszywka skionline!? Ja już zamówiłem Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 Naszywka skionline!? do Skot Kiedy u mnie zamawiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 Naszywka skionline!? do Skot Te naszywki idą chyba przez Uzbekistan, bo moja od 31.10.2005 jeszcze nie dotarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 Naszywka skionline!? do Skot Twoje zostały wysłane ale wie, że poczta działa jak działa i ja tu juz nic nie poradzę. Jeżeli nie dojdą do końca tygodnia napisz wyślę kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skot Napisano 22 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2005 Naszywka skionline!? do JC No tak, wysłane maile kasuję, więc nie odpowiem kiedy pisałem Ale napisałem już ponownie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 23 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Naszywka skionline!? do JC co to akcja promujaca najwiekszy portal narciarski w polsce? ile takie naszyweczki kosztuja? bo z całym szacunkeim dla JC wiem ze nie ma nic za darmo:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi