marboru Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 29 minut temu, mifilim napisał: mapa "ośrodka" @mifilim dzięki za relacje z ostatnich dni! Szkoda tylko tego ostatniego Najważniejsze, że znalazłeś miejscówkę na miarę Szwajcarii... Szwajcarii Bałtowskiej Ale to pewnie dlatego Cię to spotkało, byś pamiętał skąd pochodzisz Świętokrzyskie rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: @mifilim dzięki za relacje z ostatnich dni! Szkoda tylko tego ostatniego Najważniejsze, że znalazłeś miejscówkę na miarę Szwajcarii... Szwajcarii Bałtowskiej Ale to pewnie dlatego Cię to spotkało, byś pamiętał skąd pochodzisz Świętokrzyskie rządzi Oczywiście. Always, forever and ever 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 1 godzinę temu, mifilim napisał: mapa "ośrodka" Lubię od czasu do czasu pokatować takie trasy. Są świetne do poprawy techniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 (edytowane) Tak przy okazji...Pod Sedrun biegnie najdłuższy i najgłębszy tunel kolejowy świata Gotthard base Tunnel: długość - 57,4 km łączna długość systemu tuneli - 152 km głębokość - do 2000 m głębokość na jaką jedzie winda szybu wentylacyjnego pod Sedrun - 800 m długość maszyny drążącej - 410 m koszt - 12,2 bln CHF był też projekt podziemnej stacji - dworca Porta Alpina pod Sedrun ale nie wyszło... PS ceremonia otwarcia tunelu w 2016 r. to osobna historia. poguglajcie Edytowane 17 Styczeń 2018 przez mifilim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Dzisiaj zima bardziej...Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 A to dla Leitnera [emoji16]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 U góry takWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 (edytowane) @mifilim niezły Powder Ci się trafił Historia z tunelem? Mocna! Dzięki. Szwajcaria, to dla mnie "nieznany ląd"... przyjdzie na nią pora, oj przyjdzie! Edytowane 18 Styczeń 2018 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Michał a kto to się modli na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Michał a kto to się modli na tym zdjęciu [emoji23] Córka [emoji23]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Wracając do relacji z dziś - okazalo się że przyroda nie pokazała jeszcze wszystkich możliwości. Śniezyca były hardcorowe i...oczywiście pozamykali wyciągi. Do tego doszło zagrożenie lawinowe i problemy z pociągami. Zatem powtorka z wczoraj tylko że dziś puchu miejscami 1m. Dla rozrywki przeszkadzalem też dzieciom w slalomie. [emoji12]Impresje z dziś:Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Znajomi w drodze powrotnej zostali zabrani busem bo pociąg odwolani. Nasz był opóźniony więc PKP sorry [emoji16] MGB rozdali vouchery na kawkę itd. w dworcowej knajpie . Mimo wszystko dzień udany. Trochè inaczej niż w Bałtowie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 I parę fotek z balkonu Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 58 minut temu, marboru napisał: Szwajcaria, to dla mnie "nieznany ląd"... przyjdzie na nią pora, oj przyjdzie! a Francja już odkryta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 9 minut temu, wojgoc napisał: a Francja już odkryta? Ją zostawiam na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Dzisiaj super warun tzn full świeżego. Dla fanów sztruksu ratrak zrobił trasę też. Ludzi zero z samego rana. Teraz tez bez kolejek i luźno na stoku. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Michał kiedy wracacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Cierpliwość została nagrodzona. Słonko wyszło i cały puch dla nas.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Michał kiedy wracacie [emoji23] Zostajemy na drugi turnus [emoji2]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 I jeszcze paręWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Pięknie pasują zdjęcia cz-b do tych mas puchu. 30 minut temu, mifilim napisał: Cierpliwość została nagrodzona. Słonko wyszło i cały puch dla nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 (edytowane) Brawo Michał @mifilim, doczekałeś wreszcie wspaniałych warunków. Mam nadzieję, że wydanie na dzienny karnet 35 zł było dobrą inwestycją Edytowane 19 Styczeń 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Brawo Michał [mention=3783]mifilim[/mention], doczekałeś wreszcie wspaniałych warunków. Mam nadzieję, że wydanie na dzienny karnet 35 zł było dobrą inwestycją[emoji41][emoji3] Raczej tak [emoji12]Jeszcze raz dzięki za cynk [emoji7]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2018 Podsumowując - to był kolejny genialny dzień. Tak na prawdę to po raz pierwszy pojeździłem po prawdziwym puchu poza trasą. Oczywiście dzięki moim RTM. Moje dzieciaki też dawały ostro i to było najpiękniejsze. Zostałem w tyle... Pozdrawiam jeszcze z Disentis. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 18 godzin temu, marionen napisał: Brawo Michał @mifilim, doczekałeś wreszcie wspaniałych warunków. Mam nadzieję, że wydanie na dzienny karnet 35 zł było dobrą inwestycją Mariusz - już kwatera na przyszły rok zabukowana - jedziemy tu też w styczniu 2019. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi