paypal Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Dzięki Może faktycznie te Hochkonig odpuszcze i 2 dni w Schaldming ? - będziemy widzieć na miejscu. Ps. Tak, Flachau zostawiam na ostatni dzień - tj wtorek - absolutnie nie weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 1 godzinę temu, paypal napisał: Dzięki Może faktycznie te Hochkonig odpuszcze i 2 dni w Schaldming ? - będziemy widzieć na miejscu. Ps. Tak, Flachau zostawiam na ostatni dzień - tj wtorek - absolutnie nie weekend. a ja bym odpuścił Flachau - przereklamowane i zatłoczone - na rzecz Hochkoenig. Tam będą luzy i sporo fajnej jazdy bez obawy o wypadek. Oczywiście 2 dni w Schaldming to mus. Zauchensee-Flachauwinkl-Kleinarl też dobrze wspominam. Jeśli jedziesz z dziećmi to KLEINARL jest całe zrobione pod nie + miejscówa freestylowa. Jest fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 (edytowane) Dnia 24.01.2018 o 18:23, Gacek1964 napisał: Też używam tego programu, ale w tym sezonie głupieje, nie wiem dlaczego? Nie liczy liczby zjazdów, nie zgadzają się przejechane kilometry, pare razy sam się wyłączył. Miałeś jakieś problemy z nim w tym sezonie? Przykłady: W tamtym roku miałem inny telefon, ale to nie powinno mieć chyba znaczenia. Program jest prosty i przyjemny w obsłudze i zależy mi żeby zaczął działać tak jak powinien. Ps: Przepraszam że nie na temat, ale już mi się pomysły skończyły co z tym zrobić. Edytowane 26 Styczeń 2018 przez waldek~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Żadnych problemów z programem nie mam. 4 osoby mają go zamontowany i pomiary są bardzo zbliżone. Dobtychczas używałem iski trackera dopiero w tym sezonie przezucilem się na ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 (edytowane) 8 godzin temu, paypal napisał: Dzięki Może faktycznie te Hochkonig odpuszcze i 2 dni w Schaldming ? - będziemy widzieć na miejscu. Ps. Tak, Flachau zostawiam na ostatni dzień - tj wtorek - absolutnie nie weekend. Ja bym odpuścił jeden dzień Flachau na rzecz Hochkoenig. O wiele bardziej podobało mi się tam niż we Flachau. A byłem po całym tygodniu i tu i tu. PS A tak nawiasem mówiąc co niektórzy mają niezłą sraczkę z tym lataniem codziennym po różnych ośrodkach. Jak Japończycy. No cóż każdy wydaje tak jak lubi. Pozdrawiam. Edytowane 26 Styczeń 2018 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 4 godziny temu, waldek~ napisał: Też używam tego programu, A co to jest za program. Bo się smarkfona dorobiłem to sobie zainstaluję. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 2 minuty temu, lokiec3 napisał: A co to jest za program. Bo się smarkfona dorobiłem to sobie zainstaluję. Pozdrawiam. W końcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 11 godzin temu, mifilim napisał: a ja bym odpuścił Flachau - przereklamowane i zatłoczone - na rzecz Hochkoenig. Tam będą luzy i sporo fajnej jazdy bez obawy o wypadek. Oczywiście 2 dni w Schaldming to mus. Zauchensee-Flachauwinkl-Kleinarl też dobrze wspominam. Jeśli jedziesz z dziećmi to KLEINARL jest całe zrobione pod nie + miejscówa freestylowa. Jest fun. Dzięki - będzie o czym dyskutować po drodze. lokiec3 - dzięki za radę ale z tą sraczką to trochę chamskie - ja nie neguje osób które przez tydzień jeżdzą jednym i tym samym - każdemu podoba się coś innego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 5 godzin temu, lokiec3 napisał: Ja bym odpuścił jeden dzień Flachau na rzecz Hochkoenig. To jest zdecydowanie dobra rada Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 16 minut temu, paypal napisał: Dzięki - będzie o czym dyskutować po drodze. lokiec3 - dzięki za radę ale z tą sraczką to trochę chamskie - ja nie neguje osób które przez tydzień jeżdzą jednym i tym samym - każdemu podoba się coś innego. Łooo matko. Przecież napisałem, że każdy wydaje tak jak lubi z uśmieszkiem. Coś taki drażliwy Ty odwiedzasz milion ośrodków w tydzień bo tak lubisz i ja tego nie neguję. Tylko napisałem z czym mi się to kojarzy. Ja skupiam się na jeździe na nartach, szkoda mi czasu na przemieszczanie się samochodem. Tak ja lubię. Baw się dobrze i napisz relację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 No ja i moja rodzinka ma wyjątkowa sraczkę,bo na jednym ośrodku za długo nie zabawiamy Choć nazwał bym to narciarzy turysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 (edytowane) Dla mnie to także normalne, 1-2 dni w ośrodku i gnamy dalej, za dużo jest tego aby tydzień katować jeden ośrodek zwłaszcza że w Alpach jestem max 1 raz w roku, choć znam i takich co jedną trasę tydzień katują - nie pisze jednak że mają zatwardzenie Dobra, my tu gadu gadu a ja się muszę zacząć pakować Edytowane 26 Styczeń 2018 przez paypal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 10 godzin temu, lokiec3 napisał: A co to jest za program. Bo się smarkfona dorobiłem to sobie zainstaluję. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Ostatni dzień już niestety za nami. Dziś była demokratyczna powtórka ze Schladming (3 raz w trakcie pobytu). Teraz powoli pakowanie i jutro koło południa do domu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Wielkie dzięki za relacje pełna pięknych zdjęć i ciekawych informacji. Czy jutro planujecie jeszcze jazdę do południa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 @Gacek1964 Pięknie!!! My jutro jeszcze narty do 12stej i też powrót Pozdrowienia i dzięki za relację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 7 minut temu, wojgoc napisał: Wielkie dzięki za relacje pełna pięknych zdjęć i ciekawych informacji. Czy jutro planujecie jeszcze jazdę do południa? Jutro już niestety jedziemy prosto do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 4 minuty temu, marboru napisał: @Gacek1964 Pięknie!!! My jutro jeszcze narty do 12stej i też powrót Pozdrowienia i dzięki za relację. To jutro gdzie się wybieracie? Gdzieś już po drodze do Pl czy gdzieś w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 2 minuty temu, Gacek1964 napisał: To jutro gdzie się wybieracie? Gdzieś już po drodze do Pl czy gdzieś w okolicy ? Po drodze, w Tyrolu... Mam dwie opcje, rano wybiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 27 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Już w domu, podróż bezproblemowa ok. 7,5 godziny, korków niestwierdzono. Dzisiaj jeszcze krótki spacer w Schladming i ostatnie zdjęcia. Byle do następnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi