Cosworth240 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 56 minut temu, Gacek1964 napisał: Auto odśnieżone ponad 10cm spadło przez noc, teraz kierunek Reiteralm. Chyba moje ulubione trasy na 4-Berge Skischaukel. Pogody - także ducha - Wam życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Cosworth240 napisał: Chyba moje ulubione trasy na 4-Berge Skischaukel. Pogody - także ducha - Wam życzę Oj tak! Ja tez bardzo tam lubię. Jest tam taki orczyk na górze genialny do ćwiczeń i nikt na nim nie jeździ. Miłego nartowania i pzdr. Edytowane 22 Styczeń 2018 przez mifilim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Tłumy, tłumy ach te tłumy:) 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 @Gacek1964 w "kujokach" lepiej widać Dzięki za kilka fot, u Was jak patrzę, w sumie - podobnie. Oby nam jutro słoneczko wyszło. Pozdrowienia dla Waszej Ekipy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Gacek1964 napisał: Auto odśnieżone ponad 10cm spadło przez noc, teraz kierunek Reiteralm. 10 cm to ledwie Was musnęło . Pogodę mieliście podobną jak u nas, tylko ludzi zdecydowanie mniej. Fajne trasy w tym ośrodku. Również życzę jutro więcej słońca ! Edytowane 22 Styczeń 2018 przez tanova 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Bardzo pomyslowa makieta pod jedną z dolnych stacji gondolki w Reiteralm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Przygotowania do jutrzejszego wieczornego slalomu. Kadry też byly dość egzotyczne, np. pokazny team z Chin, co tam robił nie wiem, chyba że w PŚ jakiś chinczyk występuje? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Pobudka, auta po raz pierwszy na tym wyjeździe nie trzeba odśnieżać, to dziś obieramy kierunek Zauchensee, z zamarem pojezdzenia po obydwu stronach autostrady. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 A na zawody Pucharu Świata sie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Macie w aucie założone łańcuchy czy daje rade na samych zimówkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 4 godziny temu, paypal napisał: Macie w aucie założone łańcuchy czy daje rade na samych zimówkach ? Daje rade na samych zimowkach ale podjazd z apartamentu na główną drogę powyżej torów kolejowych, przez pierwsze dwa dni był hardcorowy. Dzis już we wsi jest na plusie i drogi czarne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 6 godzin temu, wojgoc napisał: A na zawody Pucharu Świata sie wybieracie? Plany były ale jednak obejrzymy je tylko w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Pisałem juz u Marboru w temacie, że miało być słońce a tu do południa była kicha. Mimo to im tak ujezdzilismy sie na maksa a i warunki jak kontrast się poprawił i przestało padać były całkiem znosne. Pojezdzilismy po obydwu stronach autostrady. Zauchensee bardzo fajne szkoda że do południa z bardzo słabą widocznoscia i jazda głównie w puchu, a Flachauwinkl ośrodek bardziej rodzinny. Co nas zaskoczyło to większość tras do samego końca bardzo twarda. Niby ośrodki koło siebie a takie diametralnie inne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Dzisiejszy dzień, ludzi malutko albo jeszcze mniej Zdjęcia robione w tej ladniejszej części dnia. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 U nas przejaśniło się już koło 10.00, jest nadzieja, że jutro słoneczko dojdzie i do Was. Dobrego dnia jutro i super warunków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptuś Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 8 godzin temu, paypal napisał: Macie w aucie założone łańcuchy czy daje rade na samych zimówkach ? Jestem od soboty i bez łańcuchów nie radzę przyjeżdżać. Do dzisiaj codziennie zakładane aby wydostać się z chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 @Gacek1964 oby jutro u Ciebie też wyładniało. Dzięki za kolejny dzień relacji. Pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 1 godzinę temu, Tuptuś napisał: Jestem od soboty i bez łańcuchów nie radzę przyjeżdżać. Do dzisiaj codziennie zakładane aby wydostać się z chałupy Łańcuchy mam, ale to zakładanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 40 minut temu, paypal napisał: Łańcuchy mam, ale to zakładanie... Wszystko zależy gdzie masz kwatere, my mamy po płaskim tylko ostatnie 100 metrów to podjazd pod główną drogę, dziś było bezproblemowo, w pierwszych dwóch dniach musieliśmy sie wycofać i jechać naokoło. Dziś od poludnia drogi czarne, kolejne dni zapowiadaja bez opadów więc zakladanie łańcuchów raczej cie minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Dzięki śliczne. Walcze sam ze sobą - Flachau czy Mayrhofen. Sam nie wiem i co 15 minut jadę w inne miejsce Do jutra musze zdecydować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 11 minut temu, paypal napisał: Dzięki śliczne. Walcze sam ze sobą - Flachau czy Mayrhofen. Sam nie wiem i co 15 minut jadę w inne miejsce Do jutra musze zdecydować. Żeby mieć tylko takie problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Poranek wygląda zachęcająco, choć chmury na razie są, dziś kierunek schladming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Gacek1964 napisał: Żeby mieć tylko takie problemy Dobra, wybrałem W piątek wieczorem wyjazd i w sobotę rano meldujemy się w Wagrain - nocleg klepnięty. Oby prognozy się nie zmieniły - dziś na kamerach wygląda to rewelacyjnie. Edytowane 24 Styczeń 2018 przez paypal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Nie mogę edytować więc jeszcze drugi post - jak ostatecznie jechaliście ? Przez Salzburg ? Jakieś korki ? Ps. też z okolic Kato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 2 godziny temu, paypal napisał: Nie mogę edytować więc jeszcze drugi post - jak ostatecznie jechaliście ? Przez Salzburg ? Jakieś korki ? Ps. też z okolic Kato W końcu jechaliśmy dołem przez Wiener Neustadt. Dojazd bez problemu, korków brak, nawet Wiedeń poszedl bardzo szybko, zresztą tam im tak same ograniczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi