Gacek1964 Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 W radstadt napewno mniej śniegu napadalo przez noc ale rewelacji na większości tras tez nie było. My tez ci narciarze sztruksowi. Może od wtorku się poprawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 To nie będzie dzisiaj jazdy po sztruksiku?[emoji20][emoji41][emoji6] Może przekonasz się do puchu![emoji185] Mariusz, chłop dobrze prawi. Ja już zostałem oświecony [emoji12]Wypożyczcie coś szerszego i nie trać czasu! Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 I tak macie lepiej niż w Solden, Gurgle, Stubai, Kuhtai gdzie osrodki pozamykano a drogi nieprzejezdne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 28 minut temu, mifilim napisał: Mariusz, chłop dobrze prawi. Ja już zostałem oświecony Wypożyczcie coś szerszego i nie trać czasu! Posłuchaj Michała i Marionena😆 mnie też to dotknęło na tyle że niezobowiązująco rozglądam się za jakimiś sztachetami😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 @Gacek1964 Od wtorku ma nam się polepszyć... jutro już powinny być przejaśnienia. Mifilim, Marionen, MAIKEL 1977 - szersze deski będą w przyszłym roku - jak na razie, to nie narty są problemem dla nas. problemem jest widoczność Dwie foty z kompa... ...zostało 65% baterii Paula walczy: Marboru przeprosił gogle z jasną szybą 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 W Montafonie też dostawa białego i jeżdżenie po pierzynie zamiast po sztruksiku. Oby od wtorku prognozy się sprawdziły i trochę nam zaświeciło ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 26 minut temu, tanova napisał: W Montafonie... Ta stacja jest w kręgu naszych zainteresowań może przybliżysz coś na jej temat w oddzielnym wątku? Byłoby super! Również pogody na przyszłe dni życzymy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 22 minuty temu, marboru napisał: Ta stacja jest w kręgu naszych zainteresowań może przybliżysz coś na jej temat w oddzielnym wątku? Byłoby super! Również pogody na przyszłe dni życzymy! Dziękuję za życzenia, jest wątek na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Chyba dziś w kopnym śniegu walczyliście... No ale piękny zimowy klimat! Pozdrowienia i miłej zabawy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 (edytowane) 2 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Posłuchaj Michała i Marionena😆 mnie też to dotknęło na tyle że niezobowiązująco rozglądam się za jakimiś sztachetami😉 nie masz gdzies po sasiedzku plotu ze sztachetami by pozyczyc 2 na nastepny wyjazd? Edytowane 21 Styczeń 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 @johnny_narciarz @Gacek1964 dzisiaj powtórka z dnia wczorajszego. Pada i w nocy też padało. Rano obudziły nas strzały. Czyżby kontrolowane zejścia lawin? Auto znowu trzeba będzie odkopywać... Ot poranek w Tyrolu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 No to Mariusz do roboty,przyjemnej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Nurek jest teraz w Livinio i ma podobne klimaty . Normalnie klęska urodzaju , zazdroszczę i teraz nic tylko szukać wypożyczalni z szerokimi dechami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 56 minut temu, marboru napisał: .....Pada i w nocy też padało....... To tak dla rozrywki Z ilości śniegu wnioskuję, że pierwszy raz po tygodniówce w Alpach będą bolały cię ręce a nie nogi Pozdrawiamy 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 38 minut temu, marcinn napisał: No to Mariusz do roboty... Poranna kawa się przeciąga 23 minuty temu, aklim napisał: Nic tylko szukać wypożyczalni z szerokimi dechami U góry wisi chmura, pewnie tak ja wczoraj będzie zero kontrastu. Podejrzewam, że podobnie jak wczoraj opoźnią otwarcie tras. Szerokie dechy na bank kupuję na przyszły sezon. 8 minut temu, Piotr_67 napisał: ilości śniegu wnioskuję, że pierwszy raz po tygodniówce w Alpach będą bolały cię ręce a nie nogi Już bolą Tubylcy mają więcej roboty... Ale i sprzęt dobry. Ladis przy porannej kawie wygląda tak: Pozdro! 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 14 minut temu, marboru napisał: U góry wisi chmura, pewnie tak ja wczoraj będzie zero kontrastu. wtedy najlepiej i najbezpieczniej po lesie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Zima wszędzie, tylko nie u mnie w Sakandynawi 🤔 Właśnie się pakuje i wale 240 km na stok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Pogoda zmusza do wysiłku fizycznego Twoje ręce ale oszczędza kolano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 2 godziny temu, marcinn napisał: No to Mariusz do roboty,przyjemnej roboty Ja już się natyrałem. Czas na młodzież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Cześć Jedziemy na jednym wózku Mariusz. W rejonie Kitzbuhel spadło od wczoraj w nocy ponad 110 cm śniegu. Wczoraj nic nie chodziło od rana ze względu na wiatr. Dzisiaj ekipa jeździ w rejonie G bo część rejonu F nie działa i nie chodzi 3S. Warunki są wymarzone. Zjazd w Kitzbuhel robi niesamowite wrażenie. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 a jak to jest w praktyce - czy mając tak jak marboru, 4 dniowy karnet na SFL i wszystkie wyciągi sa zamknięte, to można dostać zwrot kasy za ten dzień? Czy tez moze przedłużają ważność karnetu o ten dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 https://www.serfaus-fiss-ladis.at/en/service/lifts W SFL ruch narciarski jest ograniczony, ale ośrodek nie jest zamknięty. Zamknięte wczoraj i dzisiaj jest Ischgl, zamknięta jest również droga w dolinie Paznaun. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Za zamknięcie ośrodka z przyczyn niezależnych od operatora ośrodka nie przysługuje zwrot za skipas. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 23 minuty temu, idealist napisał: https://www.serfaus-fiss-ladis.at/en/service/lifts W SFL ruch narciarski jest ograniczony, ale ośrodek nie jest zamknięty. Zamknięte wczoraj i dzisiaj jest Ischgl, zamknięta jest również droga w dolinie Paznaun. to jak to będzie w przypadku Ischgl? Jest zwrot czy kas wydana w błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 (edytowane) Już piję piwo na kwaterze... ...smakuje jak najlepszy szampan 54 kilometry w nogach, conajmniej 200 kilo w rękach Zacny dzień! Ogarnę to piwo, spagetti i shower, to napiszę relację. Jest sporo zdjęć z tego armagedonu. @Mitek współczuje! My ćwiczyliśmy cały dzień śmig w kopcach Edytowane 22 Styczeń 2018 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi