swiezak Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Super filmik. Jazda w takich warunkach to czysta przyjemność Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 54 minuty temu, marboru napisał: Zapraszam do obejrzenia krótkiego klipu z wyjazdu Mariusz, jak zwykle pełna profeska Widać, że masz pomysły na filmiki. U mnie to z reguły pełen spontan. Pozdrawiam i do zobaczenia na "zlocie SO" 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Klip złożony z fantastycznych ujęć pięknych gór(te zbliżenia-super) i urozmaiconych stoków narciarskich. Masz dar Mariusz Muzykę ściszyłam,bez urazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Podpisuje się pod forumowiczami Nie najgorzej się to ogląda Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Kolejna dobra produkcja z Marboru Studio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 (edytowane) 2 minuty temu, artix napisał: Kolejna dobra produkcja z Marboru Studio Chyba "Borutamount Pictures" Edytowane 4 Luty 2018 przez Piotr_67 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 25 minutes ago, marcinn said: Podpisuje się pod forumowiczami Nie najgorzej się to ogląda Mariusz No nie najgorzej Trzeba tylko koparę ze stołu zbierać , bo ujęcia re-we-la-cyj-ne! Bardzo fajnie wyreżyserowana historia, a muza podbija klimat. Mariusz, można się tylko od Ciebie uczyć 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 piękna relacja, a film rewelacja, będzie zmiana w stopce? Kaunertal - trafiliscie na pogodę i niczego więcej tam nie trzeba, a z dojazdem to pisaliśmy że lepiej skibusem, generalnie tam się jeździ skibusem wiec kto tam był nie wie o opłatach ech...juz zaczałem planować wyjazd za 2 lata gdy córka już nami będzie jeździć, może nawet dam szanse SFL na poprawę w moim rankingu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 1 godzinę temu, Piotr_67 napisał: Chyba "Borutamount Pictures" A słowo ciałem się stało: Pozdrawiam 2 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 @Piotr_67 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Mnie też , brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 @Piotr_67 niezły jajcarz z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 23 hours ago, Piotr_67 said: Chyba "Borutamount Pictures" Hehe, kto wie... wszak WarnerBros założyli bracia Wrona spod Ostrołęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Jeszcze raz dziękuję wszystkim za dobre słowo No i ta miłość, dla was: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 1 godzinę temu, marboru napisał: Jeszcze raz dziękuję wszystkim za dobre słowo a moze byś tak napisał kilka słów jak sie rodzą Tobie/Pauli pomysły do scenariusza. moze w okresie wakacyjnym "marborumount pictures" zorganizowałby szkolenie filmowe.....dla chętnych forumowiczów..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Marboru, filmik R E W E L A C J A!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Dnia 4.02.2018 o 16:50, marboru napisał: Zapraszam do obejrzenia krótkiego klipu z wyjazdu Podgłośnijcie odbiornik (dość cicha muzyka) - proponuję również ustawienia HD. Miłego oglądania: No ładnie, ładnie tam. Mam nadzieję, że w marcu też będzie ładnie. Postępy w sztuce filmowej widać na pierwszy rzut oka PS Prośba (do bywalców wszystkich): Które trasy polecicie najbardziej? Wymagań nie mam dużych: długie, puste, nie za strome co by na maxa można dawać Zaznaczajcie na mapce pls. Jakieś wąskie gardło? Miejsca których unikać? Gdzie lepiej zaczynać? Z Fiss czy Ladis (bedę dojeżdżał od strony Prutz ) Dzięki za info! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 1 godzinę temu, mifilim napisał: Gdzie lepiej zaczynać? moim zdaniem najlepiej parkować na Waldparkplatz (dolna stacja Waldbahn) 1 godzinę temu, mifilim napisał: długie, puste, nie za strome co by na maxa można dawać trasa nr 29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 (edytowane) 37 minut temu, Jeeb napisał: trasa nr 29 zapomniałem dodać: dla tych co już nie mają 20 lat, po 2 urazach kolana itd.. Edytowane 5 Luty 2018 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Filmowe podsumowanie wyprawy bardzo przyjemne i rzeczywiście reprezentuje wysoki poziom! Trening czyni mistrza. I na deskach i za kamerą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Trasa 92 Waldabfahrt w Serfaus i północna strona nad Fiss/Ladis przy gondolce Almbahn to moi faworyci w SFL , ale i tak moim zdaniem Samnaun/Ischgl bije SFL na głowę. ... Od tego roku parking w Fiss jest płatny , więc lepiej startować z Ladis. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Ja tam najbardziej lubię tu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 2 godziny temu, JurekByd napisał: Trasa 92 Waldabfahrt w Serfaus i północna strona nad Fiss/Ladis przy gondolce Almbahn to moi faworyci w SFL , ale i tak moim zdaniem Samnaun/Ischgl bije SFL na głowę. ... Od tego roku parking w Fiss jest płatny , więc lepiej startować z Ladis. Dzieki. Połnocna strona to która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 4 minuty temu, mifilim napisał: Dzieki. Połnocna strona to która? Na prawo u góry na mapie - wjeżdżasz z Fiss czerwoną gondolą i masz tam północne stoki , gdzie zawsze jest najlepszy śnieg w całym ośrodku ( nie licząc Masnera na jego drugim końcu) - oficjalna nazwa tej części areału to " North side of Fiss" - jest tam gondolka Almbahn i 3 krzesła , stamtąd wiedzie też najdłuższy zjazd w dolinę " Frommesabfahrt" 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi