czerwony7 Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Spotkałem się na stokach z narciarzami co mają na twarzy ochronną maskę na całą twarz, taka ochrona przed wiatrem. Sądzę że to się zakłada na kask, sądzę, że jest to całość z plexi (czy innego tworzywa) Mam już kask, więc zależy mi na takim zakładanym. Szukam w google ale nic nie znalazłem. Może ktoś coś wie na ten temat, jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Czasem nie chodzi o kask z przyłbicą?.Bo tylko to przychodzi mi do głowy. https://www.google.pl/search?client=opera&q=kask+narciarski+z+przyłbicą&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwony7 Napisano 26 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Coś w tym rodzaju ale zakładane osobno, kask już mam, wiec kupienie nowego z taką przyłbicą, nie bardzo się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 takie coś? http://takeshop.pl/sporty-zimowe/7146-maska-narciarska-snowboardowa-pelna-ochrona-twarzy.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 z tego co wiem to są takie kaski z przyłbicą jak pokazał tankowiec, ale zeby byly osobno to nigdy sie nie spotkalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Może po prostu maska neoprenowa?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Takie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi