magnusDux85 Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Witam, w tym sezonie wybieram się min. do Civetty. Ktoś podzieli się ze mną opinią nt. tego ośrodka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 https://get.google.com/albumarchive/107984393776703014380/album/AF1QipOIwTYuLSYMzJnjL8Hi-m9hiMZJhJ2NjkjJWJI9?source=pwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 mój ulubiony ośrodek w Dolomitach (czego można sie domyślić z avatara) co cenię: -mniej ludzi, -fajny klimacik prawdziwej Italii -fajne dobrze przygotowane trasy dla całej rodziny -można skoczyc do Cortiny, pod Marmolade czy do Falcade minusy: - słabsza infrastruktura (aczkolwiek na przestrzeni lat poprawiana) - dojazd (daleko do autostrady) - trasy nie sa zbyt wymagające, aczkolwiek znajdzie sie kilka ciekawych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Dnia 20/12/2017 o 13:32, ewangelizator napisał: mój ulubiony ośrodek w Dolomitach (czego można sie domyślić z avatara) co cenię: -mniej ludzi, -fajny klimacik prawdziwej Italii -fajne dobrze przygotowane trasy dla całej rodziny -można skoczyc do Cortiny, pod Marmolade czy do Falcade minusy: - słabsza infrastruktura (aczkolwiek na przestrzeni lat poprawiana) - dojazd (daleko do autostrady) - trasy nie sa zbyt wymagające, aczkolwiek znajdzie sie kilka ciekawych Dzięki za odpowiedź. Na to liczę, że będzie mało ludzi :). Tras nie potrzebuję wymagających liczy się fun a nie walka o życie :D. Znalazłem tani apartament w Alleghe 900 m do gondoli. Jakieś szczególne trasy polecisz chodzi mi o szerokiej fajne zróżnicowane nachylenie gdzie można fajne skręty wycinać :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 wszystkie warianty z Crep di Pecol sa fajne, duzo tez zawsze jezdze z Col Fioret w strone Pescul. jest tam szeroki zjazd idealny do rownoleglych skretow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi