SB Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2005 Na serwisie www.narty.wlochy.pl można przeczytać że z Warszawy do Val Di Sole jest 987 kilometrów - czy wiecie coś o jakimś tunelu z Werszawy do Włoch na skruty, bo ja niestety z Bielska Białej do Val Di Sole mam około 1100, a może gdzieś koło Cieczyna można wjechać w ten tunel to bym wtedy miał o 360 km. bliżej(360 to odległość z Warsz. do Bielsk.) czyli 627 - to tyle ile mam teraz do Salzburga rewelacja !!!!!!!!!!!!!! ps: acha i czy to 987 to z Łomianek czy Ochoty bo jak z Ochoty to mogę sobie jeszcze parę kilometrów odjąć. A tak zupełnie na poważnie:jak taki portal podaje takie inormacje to na ile moą być pewne jego oferty?????? Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beabike Napisano 17 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2005 Tunel z warszawy do włoskich alp !!!!!!!!!!!! Ach ,ta Warszawa to zawsze ma lepiej,nawet do Wloch maja blizej-pewnie ich prezydent im to zalatwil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi