Piotr1 Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Wiem, ale mam 5 dni na odwołanie kwatery. Potem mnie skasują 100%. A w sumie to mój pierwszy wyjazd do Austrii na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 panika to najgorszy doradca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 6 godzin temu, Piotr1 napisał: Wiem, ale mam 5 dni na odwołanie kwatery. Potem mnie skasują 100%. A w sumie to mój pierwszy wyjazd do Austrii na narty. Spokojnie. W 3 tygodnie to sie potrafi w górach wszystko zmienić. Cieszcie sie, ze to teraz takie kataklizmy śniegowe, a nie za 3 tygodnie. Jak sie teraz wypada, to moze Wam dane będzie jeździć cały tydzień w słoneczku. Ja na Twoim miejscu nic bym nie odwoływał. Ischgl to super miejsce i jeżeli je jako pierwsze wybraliście na jeżdżenie w Austrii, to potem trudno będzie znaleźć coś co Was równie zadowoli. Człowiek łatwo przyzwyczaja sie do dobrego, a tam jest naprawdę dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi