Gość Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 No ja raczej zdecydowany albo raczej zdesperowany! Brak słońca... brak śniegu... totalna destrukcja! A więc chcę wyeliminować 2 element! Trasa jak w tytule! Wyjazd z Gliwic (5 max) - BB (6-6.20) - Żywiec (7max) Powrót jak się najeździmy! PS. jak ktoś, coś... dajcie znać! szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 Chyba trzeba poprawić tytuł na 01.12.2017. p.s. 01.12.2017 jadę na Chopok z synem i jesteśmy do 05.12 włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 Dzięki @moruniek ale du..a nie da rady... za późno ale fakt planuje wyjazd w piątek 01.12.2017! PS. oferta ważna na 99% albo do odwołania~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 @Jasiek wybieramy się z niedzielę , ale wszystko zależy od tego co będzie chodziło. Jakby co możemy jakieś piwko myknąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Ja będę chciał trafić w okienko pogodowe. I raczej nie zostanę do niedzieli. Ale... co się odwlecze... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 No wiesz... Ty specjalista od pogody i nie zauważyłeś tego okienka pogodowego Ale wiesz jak z pogodą, wróżenie z kart lepiej wychodzi Jak będzie to się zobaczy. PS. Planowałem 5 dni ale nie lubię jazdy w mgle i chmurach. A więc kilku-dniówkę przełożyłem, poczekam aż się wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Zostało ostatnie miejsce w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi