fafek Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 2 godziny temu, frvanilla napisał: Hej, a byłeś w La Tzouzmaz?? Jak to jest z tym skibusem? To nie można wjechać na górę gondolą i zjechać stokiem? Można w kierunku La Tzoumaz --> Verbier. Ale w drugą stronę nie ma połączenia, trzeba do gondolki (na mapce oznaczona jako 200 Savoleyres) podjeżdżać skibusem. Nie jest to może jakoś super upierdliwe, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 3 godziny temu, Jeeb napisał: 3 godziny temu, Jeeb napisał: To w takim razie ja wolę z Córką Leśniczego na tydzień wyjechać na Majorkę (kwiecień lub maj) ale nie zapomnij wrzucić fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaban Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 Cześć, pogoda mega, dzisiaj warun przedni przez cały dzień, mi się podoba bardzo ale ja jestem z tych mało wymagających i słabo znających Alpy. Jutro powtórka potem pogoda ma się trochę pogorczyć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2021 rewelacja - a pisały tutaj eksperty że ośrodek słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi