Roobs Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Czy narty do sklepów a później dla klienta są pakowane np. w kartony? Jeśli nie to jak są dostarczane do sklepów? Czy jako klient mam prawo do tego czy dostaje tak jak stoją w sklepie? Za info bardzo dziękuję:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Czy narty do sklepów a później dla klienta są pakowane np. w kartony? Jeśli nie to jak są dostarczane do sklepów? Czy jako klient mam prawo do tego czy dostaje tak jak stoją w sklepie? Za info bardzo dziękuję:-) Moim zdaniem narty bez wiązań są w folii. A po zamontowaniu wiązań, nie ma już takiej możliwości. Przynajmniej tak miałem ale nie kupuję sklepów. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 ja dostałem w tym roku narty w folii z wyciętym prostokątem na wiązania które mi przykręcili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 U mnie w sklepach tez stoja w folii. Pewnie aby transport zajmowal jak najmniej mjejsca tak sa dostarczane do sklepow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Jak kupowałem w tym roku dla żony Atomic Cloud Nine to narty były zafoliowane a wiązania były osobno zapakowane w karton. Sprzedawca nie zdążył ich jeszcze skompletować i robił to przy mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Moje Heady z Ebay z Niemiec przyszły w kartonie z wiazaniami na nartach, więc różnie to bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi