Arek1982 Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 W który ośrodkach ( o Ischgl słyszałem ) jest najwięcej wieczornych rozrywek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Soelden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melo7anthony Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 14 minut temu, zaj napisał: Soelden zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 (edytowane) 43 minuty temu, zaj napisał: Soelden 28 minut temu, melo7anthony napisał: zgadza się Szczególnie grube impezy są w trakcie trwania festiwalu , a najbardziej gruby festiwal jest na początku kwietnia : https://www.facebook.com/ElectricMountainFestival/ ps: w najbliższy weekend rusza gigjioch ps : w tamtym roku występowało np Nervo i Afrojack Edytowane 7 Listopad 2017 przez jodek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 W Mayrhofen też są niezłe imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 On 11/07/2017 at 12:37 PM, Arek1982 said: W który ośrodkach ( o Ischgl słyszałem ) jest najwięcej wieczornych rozrywek ? Ischgl, Sölden, Mayrhofen, St. Anton, Saalbach, Söll (SkiWelt) - poza pierwszym kolejność przypadkowa. A tak poza tym to wszędzie może być rozrywkowo - np. w takim spokojnym Ladis, gdzie wieczorem jest chyba tylko 1 knajpa - udało się zrobić imprezę max, fakt, że było nas ze dwa tuziny Francja - osiedla w górach + tanie studenckie wyjazdy, Livigno i in. tzw. free ski - sporo rodaków z Żubrem w dłoni itp -no i dzieje się dla mnie to powód żeby unikać tych miejsc, ale fakt że to tańsze imprezy od tych ww. austriackich ...coś za coś, ja jednak wolę Tyrolskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Ischgl i St. Anton są na czele mojej osobistej listy imprezomiejsc. W Obertauern też się zwykle dobrze bawiłem, choć życie nocne koncentrowało się przede wszystkim w Lurzer Alm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi