Ski Racer Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Mam 15 lat, 175 cm wzrostu i waże ok. 75 kg... Jeżdże rekreacyjnie (mój poziom umiejętności od 1-10 to 8). Twardość buta: 80 flex. Jaką powinienem ustawić sobie siłę wypięć w nartach (DIN)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Nie expert Tabela DIN: http://www.narty.pl/index.php?id=301&cHash=074796427d&tx_ttnews[tt_news]=138&tx_ttnews[backPid]=814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Nie expert a ja Ci polecam dobry serwis, tak co ma odpowiednie urządzenie do ustawiania siły wypięcia, dostaniesz papierek który jest potrzebny w razie wypadku jeżeli oczywiscie będziesz mieć wykupione ubezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Nie expert To taki papierek jest potrzebny w razie wypadku? Mam tylko atest na gacie Sorry nie mogłem się powtrzymać. To pierwsze pytanie jest na serio. W moim ubezpieczeniu PZU nic takiego nie wyczytałem. Masz jakieś doświadczenie w tej materii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2005 Nie expert Zadzwoń i zapytaj, w Warcie jest to wymagane. Jężeli złamiesz np ręke to pierwszą rzeczą jest ww. dokument potrzebny do wypłacenia odszkodowania. ( mało kto o tym wie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2005 Nie expert maszynka nazywa się jet bond i wykonuje się na niej diagnostykę wiązań...nie jest wcale powiedziane że masz przód ustawić na 5 i tył także...praca na tej maszynce pokazała (w przypadku używanego sprzętu) że różnie pracują sprężynki i co za tym idzie różnie potem wiązanie...po diagnostyce dostajesz papierek i jesteś zabespieczony od strony technicznej przed ubespieczycielem...w Polsce to jeszcze mało popularne ale ... muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi