Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

johnny_narciarz

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, wojgoc napisał:

@johnny_narciarz - pochwał sie fotka tego cuda, by wiedzieć co warto kupić.

Jak przetestuje dam znać ;) Zobaczymy ile nocek będę potrzebował... Prognozy sa marne... :(

18 minut temu, Bumer napisał:

Dopiero teraz zobaczyłem trasę.  Maciek, będziesz jechał 200 m od mojego domu. Gdybyś czegoś potrzebował, np. przespać sie godzinkę,  pięć godzin, umyć, jeść,  daj znać.  Będę probowal śledzić Ciebie na trasie i kibicować. 

Daj mi znać gdzie to jest - który fragment trasy- Zajrze do Ciebie choćby w odwiedziny. :) Choć zamierzam powalczyć o wynik... ;)

17 minut temu, marionen napisał:

Jak możesz wydać powyżej 500 zł za lampę to każda będzie dobra...

Tak, potwierdzam. ;)

Edytowane przez johnny_narciarz
  • Like 1

3 godziny temu, Bumer napisał:

Dopiero teraz zobaczyłem trasę.  Maciek, będziesz jechał 200 m od mojego domu. Gdybyś czegoś potrzebował, np. przespać sie godzinkę,  pięć godzin, umyć, jeść,  daj znać.  Będę probowal śledzić Ciebie na trasie i kibicować. 

Przygotuj hmmm....jak to powiedzieć??? Krótko mówiąc "dżimbidona"9_9 na rozpęd:) 

• Haha 1

Cześć

Trasa rzeczywiście mnie osobiście przeraża. Nigdy nie jeżdżę krajówkami a i powiatówki staram się omijać czasami nadkładając sporo km.

Musisz po prostu przejechać to szybko bo im szybciej tym bezpieczniej.

Z nr 120 startuje Jarek Krydziński z Sierpca. Narciarz, rowerzysta i w ogóle świetny człowiek. Może Was los zetknie gdzieś na trasie.

Pozdrowienia serdeczne Johnny

• Thanks 1

Dzięki wszystkim! :)

Krajowki trochę odstraszaja, ale za to będą asfalty dobrej jakości. To bardzo ważne zwłaszcza w nocy. :)

Przygotowania trwają... 

20180824_115951.thumb.jpg.f74cc61fdced20c5b7641eb1177f308f.jpg

20180824_115920.thumb.jpg.2dc12a096119fe459829ee499496caf7.jpg

Niestety dziś tu padało, teraz znowu zbierają się chmury... :( Ponoć to tradycja, że podczas tych zawodów pada...

• Like 2
  • Thanks 1

Sprzęt, sprzetema ja znalazłem protetyka paru cwaniaków z maratony, przeciwnych tegorocznej kontroli antydopingowej, tutaj wzmianka, dlaczego tak sie wzbraniają przed testami amatorzy, przyznał, ze jestem w szoku po lekturze:

https://sportowefakty.wp.pl/kolarstwo/773054/zadbany-bogaty-40-latek-idzie-w-krzaki-zaraz-wstrzyknie-sobie-swinstwo

Dnia 23.08.2018 o 00:11, johnny_narciarz napisał:

W piątek startuje o godzinie 22:35. Mógłbym rano, ale wtedy zabiorą mi 10 godzin z limitu czasu, więc wolę wieczór. 

Mój nr startowy: 65

Śledzić mnie będzie można tutaj:

http://bbt2018.1008.pl

No to zabieram się do kibicowania, życzę wiatru w plecy.

1200 po krzaczyskach i bezdrożach, a 1008 na odmianę po drogach krajowych, ty to masz zdrowie i nerwy ze stali - trzymaj się odblaskowo. Powodzenia!

• Thanks 1

1 hour ago, surfing said:

No to zabieram się do kibicowania, życzę wiatru w plecy.

1200 po krzaczyskach i bezdrożach, a 1008 na odmianę po drogach krajowych, ty to masz zdrowie i nerwy ze stali - trzymaj się odblaskowo. Powodzenia!

Ja myślę, że Maciek to tak szybko... za przeproszeniem... dupnie, że za dużo nie pokibicujemy.

Maciek zasuwaj !

• Thanks 1

Hej, to chyba najbardziej luksusowy maraton w jakim biore udzial. Az żal dalej jechać... Basen, sauna, SPA no i trzeci obiad pod rząd... W Ustrzykach będę cięższy niż na starcie! :D No nic, trzeba tyrac dalej, bo nieźle idzie, choć jeden mocny kryzys miałem... 

PS. Patrzcie na klasyfikację SOLO. OPEN (i ogulna) to grupy, gdzie ludzie współpracują. Z nimi nie mam szans, choć paru takich przegonilem. ;)

• Like 3
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

A jest obowiązek korzystania z tego wszystkiego czy można jechać. ;)

Patrząc na ślad nic się nie wie o wynikach. Mam wrażenie, że idziesz bardzo solidnie!. Oby pogoda dopisała i wiatr był jak należy - chyba, źle nie jest.

Pozdrowienia serdeczne

Można, ale to jest zbyt dobre, a ja mam wysokie spalanie... ;)

SOLO jestem ponoć 21. :) Tempo trzymam i korzystam z kazdej okazji zeby utrzymac ponad 30 km/h. Teraz jest gorzej, bo mon stop podjszd i wiatr prosto w pysk! Ale cierpią wszyscy.  ;)

PS. Postaram się jechać drugą noc, póki pogoda jest całkiem przyjemna. :)

• Like 3
  • Thanks 1

38 minut temu, johnny_narciarz napisał:

Można, ale to jest zbyt dobre.

Jaki ty jesteś normalny (i za to Cię lubię).

Kiedy wrzucasz zdjęcia (z "przejażdżek po okolicy") kotletów z frytkami i piwem, to myślałem, że jaja sobie robisz, a ty po prostu lubisz. Siły i wytrzymałości życzę. Andrzej

• Like 1

1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał:

SOLO jestem ponoć 21. :) Tempo trzymam i korzystam z kazdej okazji zeby utrzymac ponad 30 km/h. Teraz jest gorzej, bo mon stop podjszd i wiatr prosto w pysk! Ale cierpią wszyscy.  ;)

Tak 21. Szacunek. Wracałem dzisiaj z nad morza i około 13:00 mijałem na trasie (Płoty - Starogard) kilku zawodników. Z tego co widzę, to oni wyruszyli rano (zapamiętałem gościa z 13).

• Like 1