wojgoc Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 3 minuty temu, marionen napisał: Jak możesz wydać powyżej 500 zł za lampę to każda będzie dobra... ale nie każda będzie taka sama jaka ma @johnny_narciarz🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 (edytowane) 30 minut temu, wojgoc napisał: @johnny_narciarz - pochwał sie fotka tego cuda, by wiedzieć co warto kupić. Jak przetestuje dam znać Zobaczymy ile nocek będę potrzebował... Prognozy sa marne... 18 minut temu, Bumer napisał: Dopiero teraz zobaczyłem trasę. Maciek, będziesz jechał 200 m od mojego domu. Gdybyś czegoś potrzebował, np. przespać sie godzinkę, pięć godzin, umyć, jeść, daj znać. Będę probowal śledzić Ciebie na trasie i kibicować. Daj mi znać gdzie to jest - który fragment trasy- Zajrze do Ciebie choćby w odwiedziny. Choć zamierzam powalczyć o wynik... 17 minut temu, marionen napisał: Jak możesz wydać powyżej 500 zł za lampę to każda będzie dobra... Tak, potwierdzam. Edytowane 23 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 3 godziny temu, Bumer napisał: Dopiero teraz zobaczyłem trasę. Maciek, będziesz jechał 200 m od mojego domu. Gdybyś czegoś potrzebował, np. przespać sie godzinkę, pięć godzin, umyć, jeść, daj znać. Będę probowal śledzić Ciebie na trasie i kibicować. Przygotuj hmmm....jak to powiedzieć??? Krótko mówiąc "dżimbidona" na rozpęd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Maciek, zasuwaj w Bieszczady szybko, nie oglądaj się za Siebie,bo żona w Porcie na Ciebie czeka.POWODZENIA!!!x3. DAJ CZADU!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 (edytowane) @johnny_narciarz życzymy z Paulą powodzenia Szkoda, że nas nie będzie w Polsce w tym czasie, chętnie byśmy ugościli, wyjechali na przeciw. Będziesz rzut beretem od naszego domu jechał. Wielka szkoda Powodzenia!!! Go Johnny go, go, go! Edytowane 24 Sierpień 2018 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Cześć Trasa rzeczywiście mnie osobiście przeraża. Nigdy nie jeżdżę krajówkami a i powiatówki staram się omijać czasami nadkładając sporo km. Musisz po prostu przejechać to szybko bo im szybciej tym bezpieczniej. Z nr 120 startuje Jarek Krydziński z Sierpca. Narciarz, rowerzysta i w ogóle świetny człowiek. Może Was los zetknie gdzieś na trasie. Pozdrowienia serdeczne Johnny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 (edytowane) Dzięki wszystkim! Krajowki trochę odstraszaja, ale za to będą asfalty dobrej jakości. To bardzo ważne zwłaszcza w nocy. Przygotowania trwają... Niestety dziś tu padało, teraz znowu zbierają się chmury... Ponoć to tradycja, że podczas tych zawodów pada... Edytowane 24 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 14 godzin temu, wojgoc napisał: ale nie każda będzie taka sama jaka ma @johnny_narciarz🙂 A to fakt... Do tego moja kosztowała 250 zł... Kierowców uspokoje - nie włączam ja na Full podczas zawodów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Sprzęt, sprzetema ja znalazłem protetyka paru cwaniaków z maratony, przeciwnych tegorocznej kontroli antydopingowej, tutaj wzmianka, dlaczego tak sie wzbraniają przed testami amatorzy, przyznał, ze jestem w szoku po lekturze: https://sportowefakty.wp.pl/kolarstwo/773054/zadbany-bogaty-40-latek-idzie-w-krzaki-zaraz-wstrzyknie-sobie-swinstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Dnia 23.08.2018 o 00:11, johnny_narciarz napisał: W piątek startuje o godzinie 22:35. Mógłbym rano, ale wtedy zabiorą mi 10 godzin z limitu czasu, więc wolę wieczór. Mój nr startowy: 65 Śledzić mnie będzie można tutaj: http://bbt2018.1008.pl No to zabieram się do kibicowania, życzę wiatru w plecy. 1200 po krzaczyskach i bezdrożach, a 1008 na odmianę po drogach krajowych, ty to masz zdrowie i nerwy ze stali - trzymaj się odblaskowo. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 1 hour ago, surfing said: No to zabieram się do kibicowania, życzę wiatru w plecy. 1200 po krzaczyskach i bezdrożach, a 1008 na odmianę po drogach krajowych, ty to masz zdrowie i nerwy ze stali - trzymaj się odblaskowo. Powodzenia! Ja myślę, że Maciek to tak szybko... za przeproszeniem... dupnie, że za dużo nie pokibicujemy. Maciek zasuwaj ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 06:04 miną Mirosławiec 175km pozycja 159. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 09:13 Piła 230km, pozycja 171 http://bbt2018.1008.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Hmmm spokojnie Maciek jedzie (?). Przycinanie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 14:46 Solec Kujawski 340km, pozycja 159 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 (edytowane) Hej, to chyba najbardziej luksusowy maraton w jakim biore udzial. Az żal dalej jechać... Basen, sauna, SPA no i trzeci obiad pod rząd... W Ustrzykach będę cięższy niż na starcie! No nic, trzeba tyrac dalej, bo nieźle idzie, choć jeden mocny kryzys miałem... PS. Patrzcie na klasyfikację SOLO. OPEN (i ogulna) to grupy, gdzie ludzie współpracują. Z nimi nie mam szans, choć paru takich przegonilem. Edytowane 25 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Cześć A jest obowiązek korzystania z tego wszystkiego czy można jechać. ;) Patrząc na ślad nic się nie wie o wynikach. Mam wrażenie, że idziesz bardzo solidnie!. Oby pogoda dopisała i wiatr był jak należy - chyba, źle nie jest. Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Dobrze by było dzisiaj i ewentualnie w nocy zajechać jak najdalej bo na jutro jest faralna prognoza pogody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 goł Dżony, goł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A jest obowiązek korzystania z tego wszystkiego czy można jechać. Patrząc na ślad nic się nie wie o wynikach. Mam wrażenie, że idziesz bardzo solidnie!. Oby pogoda dopisała i wiatr był jak należy - chyba, źle nie jest. Pozdrowienia serdeczne Można, ale to jest zbyt dobre, a ja mam wysokie spalanie... SOLO jestem ponoć 21. Tempo trzymam i korzystam z kazdej okazji zeby utrzymac ponad 30 km/h. Teraz jest gorzej, bo mon stop podjszd i wiatr prosto w pysk! Ale cierpią wszyscy. PS. Postaram się jechać drugą noc, póki pogoda jest całkiem przyjemna. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 38 minut temu, johnny_narciarz napisał: Można, ale to jest zbyt dobre. Jaki ty jesteś normalny (i za to Cię lubię). Kiedy wrzucasz zdjęcia (z "przejażdżek po okolicy") kotletów z frytkami i piwem, to myślałem, że jaja sobie robisz, a ty po prostu lubisz. Siły i wytrzymałości życzę. Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: SOLO jestem ponoć 21. Tempo trzymam i korzystam z kazdej okazji zeby utrzymac ponad 30 km/h. Teraz jest gorzej, bo mon stop podjszd i wiatr prosto w pysk! Ale cierpią wszyscy. Tak 21. Szacunek. Wracałem dzisiaj z nad morza i około 13:00 mijałem na trasie (Płoty - Starogard) kilku zawodników. Z tego co widzę, to oni wyruszyli rano (zapamiętałem gościa z 13). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 (edytowane) Wreszcie odpaliła mi aplikacja. Edytowane 26 Sierpień 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Maciek ma za sobą już 610 km. Minął pk Nowe Miasteczko nad Pilicą. Generalka 102 a solo 27 . Jest moc. Johnny gazu. Idemooo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Regeneracja nad Pilicą trwa, szykuje się dzisiaj jazda w deszczu, pocieszające jest to że z wiatrem 20-30km/h w plecy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi