christof Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Wielkie dzięki i gratulacje za przedłużony weekend. Biorąc pod uwagę wszystkie wcześniejsze kłopoty, czas wyśmienity! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 @johnny_narciarz gratulacje i pozdrowienia z Sycylii Twoje zdrowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Gratulacje Maciek Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Jak będę miał chwile, napiszę parę słów. Narazie fota. 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Jak się spotkamy w Szczyrku, to Cię uściskam 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Johnny czas najwyższy na wieszaczek na medale, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Jak @johnny_narciarz tak wyprawiasz na rowerach, to co będziesz robił w sezonie narciarskim? Jeszcze raz wielkie gratulacje, jak sie spotkamy na stoku, to zapraszam na mega kotleta ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Maciek, gratulacje 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Oprócz medalu dostałem na mecie imienny strój kolarski z moim czasem przejazdu. Prawa do takowych mają wyłącznie osoby, które ukończyły BBT w limicie czasu 70 godzin. Mój to 64:33. 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Samo ukończenie zasługuje na szacunek... nawet poza limitem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 21 minut temu, sstar napisał: Samo ukończenie zasługuje na szacunek... nawet poza limitem. Cześć Pewnie tak ale... W zawodach startuje się po to żeby wygrać. Myślę, że Maciek też o tym myśli jak każdy sportowiec. Liczymy szanse i wiemy, że na przykład na pudło szans nie ma ale chodzi o zrobienie najlepszego wyniku, pokonanie jak największej ilości konkurentów. Taka jest idea sportu. Gdyby nie ta chęć skończyłoby się na pojeżdżeniu sobie. To różni rekreację ruchową od sportu. Jedna i druga forma ruchu jest super, sport jednak zakłada trening, cel, starty itd. Niektórym to nie jest potrzebne, dla innych jest to nieodzowny element mobilizujący. Pozdrowienia 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Gratuluję Maciek! Przejechać na rowerze taki szmat drogi to wyczyn. Poza tym przez długi okres jazdy lał deszcz. Ja widziałem uczestników przemoczonych do suchej nitki, takich co to wylewali wodę z butów. Dla mnie to co zrobił Maciek to duże osiągnięcie. Niewielu stać na taki wyczyn. A że byli lepsi, no byli. Im też należą się słowa uznania i podziwu. No bo ten co przejechał trasę w czasie poniżej 35 godzin to chyba robot jakiś. Jeszcze raz gratuluję i obiecuję, że przy najbliższym spotkaniu na nartach wypijemy bidon za sukces i na zdrowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Pewnie tak ale... W zawodach startuje się po to żeby wygrać. Myślę, że Maciek też o tym myśli jak każdy sportowiec. Liczymy szanse i wiemy, że na przykład na pudło szans nie ma ale chodzi o zrobienie najlepszego wyniku, pokonanie jak największej ilości konkurentów. Taka jest idea sportu. Gdyby nie ta chęć skończyłoby się na pojeżdżeniu sobie. To różni rekreację ruchową od sportu. Jedna i druga forma ruchu jest super, sport jednak zakłada trening, cel, starty itd. Niektórym to nie jest potrzebne, dla innych jest to nieodzowny element mobilizujący. Pozdrowienia Nie chce siać defetyzmu, ani rzucać oskarżeń, ale top amatorskiego i nie tylko kolarstwa niestety nie jest wolny od wypaczen, tak więc jakoś wolałbym aby nikt nie aspirowal i cieszył się własnym sukcesem, na swoją miarę. Edit: http://1008.pl/kontrola-antydopingowa-podczas-xi-baltyk-bieszczady-tour-2018/ http://1008.pl/newsy/kontrola-antydopingowa-podczas-bbt-wyjasnienie/ Edytowane 28 Sierpień 2018 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 2 godziny temu, sstar napisał: Nie chce siać defetyzmu, ani rzucać oskarżeń, ale top amatorskiego i nie tylko kolarstwa niestety nie jest wolny od wypaczen, tak więc jakoś wolałbym aby nikt nie aspirowal i cieszył się własnym sukcesem, na swoją miarę. Edit: http://1008.pl/kontrola-antydopingowa-podczas-xi-baltyk-bieszczady-tour-2018/ http://1008.pl/newsy/kontrola-antydopingowa-podczas-bbt-wyjasnienie/ Cześć Jeżeli byłbym pewien, że ktoś gra nieczysto to walczę o udowodnienie tego faktu, ewentualnie daje gościowi odczuć, że jest śmieciem i taką też reklamę mu robię. Jeżeli jestem pewien - to znaczy widziałem jak bierze a nie przeczytałem w gazecie. Podobna sytuacja gdy czekam spokojnie na zielone światło i koleś daje na czerwonym. Wtedy zawsze gdy go doganiam, a doganiam w 95% przypadków dostaje tekst: "Na czerwonym jeżdżą tylko dupki". Taka prawda. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Tak się jakoś układa u nas, że poziom i wyniki uzyskiwane w tzw zawodach amatorskich, są lepsze niż na zawodach profi. Sam od wielu lat uczestniczę w zawodach samochodowych i mam obserwacje. W sporcie amatorskim brak jest pewnych ograniczeń stosowanych w zawodach profi, że o dopingu nie wspomnę. Z mojej działki, nikt nie sprawdza użytych do budowy pojazdów części, nie kontroluje paliwa, modyfikacji zawieszeń, układu kierowniczego, opon, że o kontroli antydopingowej nie wspomnę. To taka wolna amerykanka, masz kasę, wiedzę, korzystasz z tego bez ograniczeń. Nie twierdzę, że w przypadku kolarstwa tak jest, ale dlaczego tu miałoby być inaczej? Tym bardziej wynik Maćka jest rewelacyjny. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Graty Maciek😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Mam nadzieję, że jesteś już w domku i wcinasz Johnny kotleciora od Dżonki. Jak pozałatwiasz wszelkie sprawy, to mam nadzieję, że podzielisz się informacjami i opiszesz te 1008 km. Czekam na obszerniejszą relację. Co do dopingu to trzeba najpierw kogoś złapać, a nie obrzucać błotem na chybił trafił... bo z pewnością nie wszyscy biorą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 (edytowane) 26 minut temu, marionen napisał: Mam nadzieję, że jesteś już w domku i wcinasz Johnny kotleciora od Dżonki. Jak pozałatwiasz wszelkie sprawy, to mam nadzieję, że podzielisz się informacjami i opiszesz te 1008 km. Czekam na obszerniejszą relację. Co do dopingu to trzeba najpierw kogoś złapać, a nie obrzucać błotem na chybił trafił... bo z pewnością nie wszyscy biorą. Jasne, ale problem istnieje https://sportowefakty.wp.pl/kolarstwo/773609/tomasz-czechowski-doping-jak-dobre-auto-czy-mloda-blondynka-u-boku Tamże kolejny odnośnik. PS. W przypadku pozytywnego wyniku testu, zawodnik będzie miał prawo do wycofania z zawodów (jego nazwisko zostanie wykreślone z listy wyników), bez podania informacji o wyniku testu do publicznej wiadomości. Edytowane 28 Sierpień 2018 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Problem istnieje, ale @johnny_narciarz jedzie na mega kotletach i tym bardziej należą mu sie brawa i szacunek za to co osiągnął! Tak trzymaj Maciek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Dla Maćka szczere gratulacje, a o dopingu proszę dyskutować tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 gratulcje!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 @johnny_narciarz - moje gratulacje! Tym razem nie śledziłem na bieżąco Twoich poczynań, ale wspierałem Ciebie duchowo. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 @johnny_narciarz świetny wynik! Gratulacje i pozdrowienia z Etny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 (edytowane) 5 godzin temu, marboru napisał: @johnny_narciarz świetny wynik! Gratulacje i pozdrowienia z Etny Weszliscie? Kiedyś byłem sto metrów poniżej. Miesiąc później solidna erupcja. PS. Polecam przełom Alcantary w gumiakach po pachy. Edytowane 29 Sierpień 2018 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi