mentos Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 Promocja jest: -10%😜 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 10 godzin temu, marekbtl napisał: A o takich widokach w kwietniu to chyba możemy zapomnieć, 3 kanapy, 10 osób, no trudno się było do kogoś dosiąść aby zabić czas rozmową. pozdrawiam W Białce...niebywałe.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 8 godzin temu, mentos napisał: Promocja jest: -10%😜 .."strzały próbne".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 11 godzin temu, marekbtl napisał: A o takich widokach w kwietniu to chyba możemy zapomnieć, 3 kanapy, 10 osób, no trudno się było do kogoś dosiąść aby zabić czas rozmową. pozdrawiam Ja byłem ostatniego dnia działania Białki. Było super, ludzi prawie wcale. Nie wierzyłem, że zamykają bo warunki były świetne. Jednak kręcenie tej infrastruktury to był majątek na tamte czasu. Na kolrjny to byłaby darnoszka. Skrócenie sezonu to także dramat dla hoteli, restauracji i calego przemyslu narciarskiego żyjącego z ośrodka. Jeśli gestorzy ośrodków narciarskich nie dostaną wsparcia na koszty energii, to będą otwarci na świeta, sylwestra i ferie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Godzinę temu, Krakus81 napisał: Ja byłem ostatniego dnia działania Białki. Było super, ludzi prawie wcale. Nie wierzyłem, że zamykają bo warunki były świetne. Jednak kręcenie tej infrastruktury to był majątek na tamte czasu. Na kolrjny to byłaby darnoszka. Skrócenie sezonu to także dramat dla hoteli, restauracji i calego przemyslu narciarskiego żyjącego z ośrodka. Jeśli gestorzy ośrodków narciarskich nie dostaną wsparcia na koszty energii, to będą otwarci na świeta, sylwestra i ferie. Cześć No to zdjęcia z ostatniego dnia, to chyba nie mogliśmy się znaleźć w tym tłumie. Ja w końcu dorwałem 2 gości z Nowego Targu, bo na kanapie w samotności to przemyślałem całe swoje życie i połowę Żony pozdrawiam ps. Taki zajebisty gość w babskich nartach w gwiazdki z malowanym fantazyjnie napisem Atomic - to byłem ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 12 godzin temu, marekbtl napisał: A o takich widokach w kwietniu to chyba możemy zapomnieć, 3 kanapy, 10 osób, no trudno się było do kogoś dosiąść aby zabić czas rozmową. pozdrawiam Godzinę temu, Krakus81 napisał: Ja byłem ostatniego dnia działania Białki. Było super, ludzi prawie wcale. Nie wierzyłem, że zamykają bo warunki były świetne. Jednak kręcenie tej infrastruktury to był majątek na tamte czasu. Na kolrjny to byłaby darnoszka. Skrócenie sezonu to także dramat dla hoteli, restauracji i calego przemyslu narciarskiego żyjącego z ośrodka. Jeśli gestorzy ośrodków narciarskich nie dostaną wsparcia na koszty energii, to będą otwarci na świeta, sylwestra i ferie. Jak już tak wspominamy. W kwietniu jeździłem tam przy takich temperaturach (to nie pomyłka). I te tłumy na stoku. A jak stoki rano były zrobione. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 4 godziny temu, moruniek napisał: Jak już tak wspominamy. W kwietniu jeździłem tam przy takich temperaturach (to nie pomyłka). I te tłumy na stoku. A jak stoki rano były zrobione. Cze A to z tego roku zdjęcia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 20 minut temu, marekbtl napisał: Cze A to z tego roku zdjęcia? pozdrawiam Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Ale 10. 04.2022 na zakończenie sezonu naprawdę była bajka - znakomite warunki i mało ludzi, jak na BT było zupełnie pusto. A żeby odnieść się do tematu karney był za 80 zł za 4h. Pzdr A. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 W kwietniu tak jest wszędzie, gdzie są czynne wyciągi. Np. można mieć cały Chopok dla siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2022 Naprawdę nie wierzyłem, że zamykają. Przy tym warunie kwietniowym, przed nimi były Święta. Ale jednak wojna i ogólna niepewność wystraszyła ludzi. Większość zaczęła oszczędzać, bo nie wiadomo co będzie. Kto był tego dnia to jakby wygrał 5tke w totka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 Czekam w napięciu na cenniki karnetów w okolicznych stacjach narciarskich. Wczoraj stacja w Rytrze poinformowała że trwają prace przygotowawcze do sezonu narciarskiego. Wyciąg ma działać. Dzisiaj podali informację o nowej cenie (obowiązującej od jutra) wynajmu hali tenisowej która znajduje się na parkingu. Zmiana kwoty z 45zł za godzinę na 80zł za godzinę (+77,77%). Czekamy na cennik zimowy... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 No niestety ceny wszędzie pójdą do góry,oczywista oczywistość Wczoraj rozmawiałem z kierownictwem Czantoria...no niestety to że sezonowy za który płaciłem rok temu 499zl pójdzie do góry to było pewne (akceptował bym i 100 procent w górę) Ale na razie zarząd się zastanawia czy ogólnie takowy rodzaj skipasu będzie dostępny na Black Friday. 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 (edytowane) Jaworzyna Krynicka chwali się nowymi dobrodziejstwami pozornymi /nowa szóstka/ i rzeczywistymi /publiczny slalom z pomiarem czasu na trasie nr 2/. Nic niestety nie piszą,po ile te beneficja... https://jaworzynakrynicka.pl/wydarzenia/aktualnosci/nowosci-w-nadchodzacym-sezonie-narciarskim Edytowane 30 Wrzesień 2022 przez lski@interia.pl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 12 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) Czekałem cierpliwie na ceny słowackich ośrodków narciarskich na zbliżający się sezon w porównaniu np. do Pingwina. Jedna z pierwszych wyskoczyła leżąca tuż przy naszej granicy Bachledova. Wielkość stacji nieporównywalna z każdym Pingwinem, okoliczności przyrody również o niebo lepsze. Cena 239 euro czyli po dzisiejszym kursie ok 1160 zł. Pigwin chyba 1599 zł. https://bachledka.sk/produkt/sezonny-skipass-bachledka-dospely-2022-2023-predpredaj-kopia Wypada dodać, że oferta ograniczona chyba do pierwszych 500 sztuk. Edytowane 12 Październik 2022 przez tresor 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 12 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miru Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 Małe Ciche wrzuciły cennik na 22/23 nie czekając na konkurencje. 1 dzień 140 zł lub 6 godz. 115 zł. Cennik mają bardziej urozmaicony od Tatrysuperski. Gorzej ceny w punktach. Cena +50% (z 1zł na 1,50) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sman Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 Także na stronach PKL-u pojawił się cennik skipassu sezonowego https://www.sklep.pkl.pl/grupy-produktow/index,47,skipass-sezonowy.html cena delikatnie mówiąc mało atrakcyjna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sman Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 Skipass sezonowy normalny 1900 zł ( w przedsprzedaży 1600) a ulgowy 1550 zł (w przedsprzedaży 1300). Rok temu normalny kosztował 1000 zł. Podwyżka o 90 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) 10 minut temu, sman napisał: Skipass sezonowy normalny 1900 zł ( w przedsprzedaży 1600) a ulgowy 1550 zł (w przedsprzedaży 1300). Rok temu normalny kosztował 1000 zł. Podwyżka o 90 %. ..i niestety znowu sezonówka PKLu bez Jaworzyny.A strona Jaworzyny bez cennika... Edytowane 24 Październik 2022 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 17 minut temu, sman napisał: Skipass sezonowy normalny 1900 zł ( w przedsprzedaży 1600) a ulgowy 1550 zł (w przedsprzedaży 1300). Rok temu normalny kosztował 1000 zł. Podwyżka o 90 %. A w zakupie do końca listopada był po 850zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) 11 minut temu, lski@interia.pl napisał: ..i niestety znowu sezonówka PKLu bez Jaworzyny.A strona Jaworzyny bez cennika... W zeszłym sezonie mieli mieć swoją sezonówkę, oczywiście nie było... Edit: Patrzę teraz i jest jednak wpisana Jaworzyna. Edytowane 24 Październik 2022 przez pawelb91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) 4 minuty temu, pawelb91 napisał: W zeszłym sezonie mieli mieć swoją sezonówkę, oczywiście nie było... Edit: Patrzę teraz i jest jednak wpisana Jaworzyna. Czyżbym już tak niedowidział?ZAKOPANE; SZCZAWNICA; ZAWOJA; MIĘDZYBRODZIE ŻYWIECKIE Edytowane 24 Październik 2022 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 1 minutę temu, lski@interia.pl napisał: Czyżbym już tak niedowidział? Tak podają: Jeden użytkownik może zakupić max 1 karnet. Każdy SKIpass Sezonowy jest indywidualny. Personalizacja następuje w momencie podania danych podczas zakupu karnetu. Z karnetu można korzystać w Ośrodkach: Jaworzyna Krynicka, Góra Żar, Mosorny Groń, Palenica, Gubałówka, Gąsienicowa, Goryczkowa oraz Kasprowy Wierch (nie zawiera wyjazdu koleją linową na Kasprowy Wierch - rezerwacja wjazdu i dopłata za miejscówkę 35 zł) Karnet zachowuje ważność podczas trwania sezonu narciarskiego dla każdego z Ośrodków w których obowiązuje. Zakupiony karnet należy odebrać w SKIpassomacie przy dolnej stacji za pomocą kodu z SMS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 A tutaj bez Jaworzyny 🤔🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi