marekbtl Napisano 29 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2022 Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Nowy cennik CieniawaSki.Umiar i zdrowy rozsądek. https://www.cieniawa-ski.pl/cennik.html Patrząc na kamery z Jaworzyny,gdzie teraz tłum ześlizguje się powoli po muldach,zdecydowanie lepsza oferta na dzisiejszy wieczór,mimo,że mam już sezonówkę PKLu... Cze Tabaszewski też pusty. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2022 53 minuty temu, koliber napisał: Ten tłum co się ześlizguje po muldach na Jaworzynie, to i tak przy prawie pustej kanapie. Co by dopiero było, gdyby krzesła jeździły pełne. Pomyliłem się jednak, przewidując, że dzisiejsi narciarze są tak wygodniccy, że będą woleli posadzić tyłek na miękkiej kanapie, niż ładować się do gondoli. No a skoro tak, to inwestycja PKL okazała się zupełnie nietrafiona, skoro w okresie sylwestrowym (najbardziej tłocznym), najbardziej "wypasiona" kanapa jeździ prawie pusta. Inwestycja była pod kątem jazdy wieczornej i treningów na trasie 6,której niestety nie naśnieżyli.A zachowania zbiorowe są rzeczywiście intrygujące,wczoraj też krzesło puste,do gondoli kolejka.Nawet mocne grzanie siedzenia kanapy nie przeważyło szali.Może chodzi o to,by jak najdłużej jechać w dół.Albo w górę i jak najdłużej odpocząć między zjazdami... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2023 Prośba do Was! Kiedyś na forum było ciekawe, bardzo dobrze przygotowane zestawienie cen skipassów w formie tabeli. Czy ktoś pamięta, kto to zrobił lub w jakim wątku to było. Starałem się wyszukać, ale nie mogę odszukać właśnie tej tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 20 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2023 11 minut temu, JC napisał: Prośba do Was! Kiedyś na forum było ciekawe, bardzo dobrze przygotowane zestawienie cen skipassów w formie tabeli. Czy ktoś pamięta, kto to zrobił lub w jakim wątku to było. Starałem się wyszukać, ale nie mogę odszukać właśnie tej tabeli. Znalazłem coś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi