lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 4 minuty temu, pawelb91 napisał: Tak podają: Jeden użytkownik może zakupić max 1 karnet. Każdy SKIpass Sezonowy jest indywidualny. Personalizacja następuje w momencie podania danych podczas zakupu karnetu. Z karnetu można korzystać w Ośrodkach: Jaworzyna Krynicka, Góra Żar, Mosorny Groń, Palenica, Gubałówka, Gąsienicowa, Goryczkowa oraz Kasprowy Wierch (nie zawiera wyjazdu koleją linową na Kasprowy Wierch - rezerwacja wjazdu i dopłata za miejscówkę 35 zł) Karnet zachowuje ważność podczas trwania sezonu narciarskiego dla każdego z Ośrodków w których obowiązuje. Zakupiony karnet należy odebrać w SKIpassomacie przy dolnej stacji za pomocą kodu z SMS. Jak to znalazłeś,bo mnie pokazuje się ciągle,to co wkleił kolega @sebek,czyli bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 2 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Jak to znalazłeś,bo mnie pokazuje się ciągle,to co wkleił kolega @sebek,czyli bez? Klikam w pozycję skipass sezonowy i po prawej pojawiają się informacje, pod tym linkiem: https://www.sklep.pkl.pl/grupy-produktow/index,47,skipass-sezonowy.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 W sumie gdyby odliczyć cenę paliwa wypalonego na dojazd na stok to byłoby do zniesienia... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) 24 minuty temu, pawelb91 napisał: Klikam w pozycję skipass sezonowy i po prawej pojawiają się informacje, pod tym linkiem: https://www.sklep.pkl.pl/grupy-produktow/index,47,skipass-sezonowy.html Dzięki, faktycznie, czyli burdel informacyjny na stronie i 2 sprzeczne komunikaty.Dobrze zbadać, który prawdziwy, zanim się kupi.. Edytowane 24 Październik 2022 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 8 minut temu, lski@interia.pl napisał: Dzięki, faktycznie, czyli burdel informacyjny na stronie i 2 sprzeczne komunikaty.Dobrze zbadać, który prawdziwy, zanim się kupi.. Dobrze by było też znać pełny cennik zimowy na ich stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 14 minut temu, lski@interia.pl napisał: Dzięki, faktycznie, czyli burdel informacyjny na stronie i 2 sprzeczne komunikaty.Dobrze zbadać, który prawdziwy, zanim się kupi.. Iski Wiem że dużo jeździsz, ale ja bym przed zakupem zrobił screenshot-a aby mieć dowód. Bo to nigdy nie wiadomo. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) 18 minut temu, marekbtl napisał: Iski Wiem że dużo jeździsz, ale ja bym przed zakupem zrobił screenshot-a aby mieć dowód. Bo to nigdy nie wiadomo. pozdrawiam A zaufanie do firmy? Ha,ha,dokładnie o tym myślałęm,więc zrobię screenshot przed zakupem.Dobrze,że nie muszę się spieszyć z zakupem,bo nie ma deadline,poczekam czy naśnieżą,i jakie będą ceny treningowych,z których często korzystam... A teraz widzę,że burdel do kwadratu,gdy wchodzę na regulamin tego skipassu,pokazuje się komunikat: Error 404,strona zaginęła gdzieś w górach,wróć na swój szlak... I kto mówi,że urzędnicy państwowych firm nie mają poczucia humoru.. BŁĄD 404 STRONA ZAGINĘŁA GDZIEŚ W GÓRACH. WRÓĆ NA SWÓJ SZLAK. Edytowane 24 Październik 2022 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 (edytowane) Wysłałem im zapytanie, czy skipass sezonowy obejmuje Jaworzynę Krynicką, załączyłem zrzut ekranu. Edytowane 24 Październik 2022 przez moruniek coś tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 2 godziny temu, moruniek napisał: Wysłałem im zapytanie, czy skipass sezonowy obejmuje Jaworzynę Krynicką, załączyłem zrzut ekranu. Trzeba było dołączyć 2 zrzuty, sprzeczne ze sobą, i zadać pytanie-dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 4 godziny temu, moruniek napisał: Wysłałem im zapytanie, czy skipass sezonowy obejmuje Jaworzynę Krynicką, załączyłem zrzut ekranu. Ja już wiem,działa na Jaworzynie,nie wiadomo,kiedy promocja się skończy,jutro kupuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2022 Świetna promka.... https://www.groupon.pl/deals/gl-osrodek-narciarski-stozek-wisla-2?deal_option=a38c2be2-3c04-47b1-b9f9-f388dd18aa76 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 Reklama na Facebooku i wyraźnie pisze że Jaworzyna Krynicka też się wlicza w karnet 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 Przyszła odpowiedź z PKL Dzień dobry, Skipass obejmuje ośrodki: Jaworzyna Krynicka Palenica Mosorny Groń Góra Żar Gubałówka Snow Park Gąsienicowa, Goryczkowa oraz Kasprowy Wierch ( z dopłatą za miejscówkę 35 zł ) Zachęcam do zakupu i zapraszam do naszych ośrodków. Kinga Sołtys Biuro Obsługi Klienta Polskie Koleje Linowe S.A. tel. (+48)182020300 Polskie Koleje Linowe S.A. Biuro: ul. Bachledy 7d, 34-500 Zakopane bok@pkl.pl www.pkl.pl 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 Mógłbym się zastanawiać nad tym skipassem gdyby trasa FIS w Szczawnicy była regularnie dostępna (2-3 razy na tydzień od otwarcia) a nie od wielkiego dzwonu 2-3 dni na koniec sezonu... Znowu szykuje się jej codzienne zagarnięcie przez właściwie cały sezon pod treningi i zawody... A jak będzie funkcjonować Jaworzyna w odświeżonej wersji? Też jestem ciekaw. I tak jak się porówna tą ofertę do oferty pingwina to wyzwala tylko uśmiech politowania w kierunku zimnolubnego ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 8 minut temu, pawelb91 napisał: ... I tak jak się porówna tą ofertę do oferty pingwina to wyzwala tylko uśmiech politowania w kierunku zimnolubnego ptaka. Też mam takie wrażenie. Może sezonówką odpowie ktoś jeszcze i wprowadzi ją w rozsądnej cenie np. Tylicze ? A może jak nie będą się one sprzedawać jak ciepłe bułeczki, pojawi się kolejna promocja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 24 minuty temu, pawelb91 napisał: Znowu szykuje się jej codzienne zagarnięcie przez właściwie cały sezon pod treningi i zawody... Na Mosornym jak zaszaleją z ilością tyczek to można zabłądzić ....jak w kukurydzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 Nowy Cennik 22/23 TATRY SUPER SKI https://tatrysuperski.pl/cennik/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 (edytowane) 45 minut temu, pawelb91 napisał: Mógłbym się zastanawiać nad tym skipassem gdyby trasa FIS w Szczawnicy była regularnie dostępna (2-3 razy na tydzień od otwarcia) a nie od wielkiego dzwonu 2-3 dni na koniec sezonu... Znowu szykuje się jej codzienne zagarnięcie przez właściwie cały sezon pod treningi i zawody... A jak będzie funkcjonować Jaworzyna w odświeżonej wersji? Też jestem ciekaw. I tak jak się porówna tą ofertę do oferty pingwina to wyzwala tylko uśmiech politowania w kierunku zimnolubnego ptaka. Chyba nie jest tak źle z tą Palenicą,po 12tej w tygodniu raczej ją otwierali dla publiki,choć ja jeździłem tam na 7 00.Mam jednoznaczny wybór-na samych zawodach MPA mam być w tym sezonie 4x na Palenicy , 2x na Kasprowym i 2x na Jaworzynie,więc już to prawie się zbilansuje... Edytowane 25 Październik 2022 przez lski@interia.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 7 minut temu, lski@interia.pl napisał: Chyba nie jest tak źle z tą Palenicą,po 12tej w tygodniu raczej ją otwierali dla publiki,choć ja jeździłem tam na 7 00.Mam jednoznaczny wybór-na samych zawodach MPA mam być w tym sezonie 4x na Palenicy , 2x na Kasprowym i 2x na Jaworzynie,więc już to prawie się zbilansuje... Plus kilka wyjazdów na Jaworzynę i już na zero wyjdzie. Jasna sprawa. Ja czekam na cenniki reszty - Rytro, Cieniawa, Słotwiny Tab., pełny cennik stacji PKLu. Pomyślę jak strategicznie podejść do sezonu. Na Czarną Górę w Siennej kupiłem 5 dniowy bo nigdy tam nie byłem i chcę zobaczyć. Tatry Ski skreślam podobnie jak w zeszłym sezonie bo ceny wywindowane 150zł 4h w Top Sezonie i 135zł 4h w Sezonie. Mogę pojechać do Bormio w drugiej połowie marca i dzienny skipass na promocji wyjdzie mnie taniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 44 minuty temu, pawelb91 napisał: Nowy Cennik 22/23 TATRY SUPER SKI https://tatrysuperski.pl/cennik/ Tanio tam raczej nigdy nie było. Teraz jest wręcz drogo. Czy pomniejsze stacje zrzeszone w grupie, będą mogły sprzedawać swoje oddzielne karnety godzinowe ? Jak nie, to raczej nie widzę wielkiego obłożenia u nich na stokach. 150 zł za 4 godziny jazdy na Harendzie, Długiej Polanie, Witowie itp. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 (edytowane) 5 minut temu, moruniek napisał: Czy pomniejsze stacje zrzeszone w grupie, będą mogły sprzedawać swoje oddzielne karnety godzinowe ? Raczej tak ale pewny nie jestem. Wczoraj Małe Ciche podało swój cennik, sporo niższy niż TATRY SUPER SKI. Tak samo Palenica w Szczawnicy miała swój cennik. Przykładowo chyba Jurgów miał taki sam jak w TATRY SUPER SKI... Edit: O kurczę Małe Ciche nie jest zrzeszone w TATRY SUPER SKI, to nie wiedziałem... Edytowane 25 Październik 2022 przez pawelb91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 15 minut temu, moruniek napisał: Tanio tam raczej nigdy nie było. Teraz jest wręcz drogo. Prawda. Największy skok chyba przy karnetach 4 godzinnych i tych po 16 godzinie. Dzienny: TOP SEZON ze 140zł na 165zł (+17,86 %) SEZON WYSOKI ze 125zł na 155zł (+24 %) 4 godzinne: TOP SEZON ze 115zł na 150zł (+30,43 %) SEZON WYSOKI ze 100zł na 135zł (+35 %) po 16 godzinie: TOP SEZON ze 110zł na 135zł (+22,72 %) SEZON WYSOKI z 95zł na 130zł (+36,84 %) 14 dowolnych dni w sezonie z 1419zł na 1699zł (+19,73%) Niższe podwyżki jedynie w sezonie niskim, średnio karnety o 5zł w górę (dzienne, 4 godzinne i po 16 godzinie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 Dla przykładu karnet sezonowy w Bachledka.sk to koszt 239 Euro za dorosłego. https://bachledka.sk/produkt/sezonny-skipass-bachledka-dospely-2022-2023-predpredaj-kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 47 minutes ago, moruniek said: Tanio tam raczej nigdy nie było. Teraz jest wręcz drogo. Czy pomniejsze stacje zrzeszone w grupie, będą mogły sprzedawać swoje oddzielne karnety godzinowe ? Jak nie, to raczej nie widzę wielkiego obłożenia u nich na stokach. 150 zł za 4 godziny jazdy na Harendzie, Długiej Polanie, Witowie itp. ? np. Rusin-ski ma swój cennik lokalny: https://www.rusin-ski.pl/cennik-lokalny-rusin-ski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 25 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2022 W cenniku Zieleńca w tym sezonie brak skipassów na jazdy wieczorne. Wydaje mi się, że była taka opcja w poprzednich latach. Szkoda. https://zieleniec.pl/cennik/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi