marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 6 minut temu, artix napisał: Na stronie wciaz sa karnety za 233F czyli 205euro Jak Jurek przygarnie z dwa razy to chyba dobra opcja No to dawaj 10-15.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 1 minutę temu, marionen napisał: No to dawaj 10-15.11 Ja bym sie pisal na 24.11. Bede akurat po dyzyrze i bede mial wolne pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 To w listopadzie razem nie pozjeżdżamy, a szkoda. Będę miał ciekawego Head'a do testowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 No szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 14 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Jak ta miejscóweczka cenowo wygląda wyjazd budżetowy - 3100zł za 6 osób / 6 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 5 godzin temu, marionen napisał: Jedyne czego się obawiam to tłumów na trasach. Ale mam alternatywę, jak będzie tłoczno to spadam poza trasy i przy okazji pohasam po okolicznych czterotysięcznikach. Do tego zapewnione wyborne towarzystwo. Może Jeeb coś napisze, bo tam za chwilę powinien być. A 11 najbliższych dni jakoś mi zleci. tłumów brak na trasach, widziałem pasące się krowy tak trasy w Saas Fee wyglądały dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 11 minut temu, Jeeb napisał: tłumów brak na trasach, widziałem pasące się krowy tak trasy w Saas Fee wyglądały dziś Zamiast dolin wolę zobaczyć jak wyglądają szczyty, najlepiej te powyżej 3000 m. Dzisiaj mamy jeszcze październik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Jeeb starego misia na sztuczny miód, mógłbyś bardziej się wysilić.... Trzy dni temu w Saas Fee Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Dnia 31.10.2017 o 22:34, marionen napisał: Jeeb starego misia na sztuczny miód, mógłbyś bardziej się wysilić.... Trzy dni temu w Saas Fee Pozdrawiam serdecznie! to co się pytasz jak byłeś tam i skakałeś, zresztą teraz spadło trochę śniegu i może otworzą zjazd do Maste4 (Morenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi