leitner Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Na stoku Relaks w Karpaczu trwa intensywne naśnieżanie trasy. Od tygodnia Snow Factory sprawia, że Karpacz będzie miał swój lodowiec Planowane otwarcie stoku to 4.08 Podjechałem tam dzisiaj żeby zobaczyć na żywo postępy. Śnieg w lipcu robi wrażenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Czyżby @marionen wkroczy do akcji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Nowa moda w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 14 minut temu, mamad napisał: Co zrobiła darmowa reklama BSA. Mówili o niej w ogólnopolskich wiadomościach radiowych w głównych wydaniach wiadomości w TV. Ludzie nad morskim okiem spoglądając na resztki śniegu w zlebach wspominali że w szczyrku można jeździć na nartach na śniegu w szczyrku. Jednak to się opłaca reklama gratis. Napewno produkcja nie kosztuje kilku mln a tyle by trzeba było wydać na reklame w najlepszym czasie antenowym w TV i radiu. Teraz Relaks ma na to ochote. Coś czuje że takie stoki mogą stać się normą w okresie Lipiec Sierpień co roku. Mnie to pasuje zawsze fajna zabawa i jakaś miła odmiana w upalny dzień. P.S. +30 jedziemy na basen?? Eeee może dziś na narty? Dodam, że za płotem jest moloch Gołębiewski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 18 godzin temu, pawelb91 napisał: Czyżby @marionen wkroczy do akcji? Chciałem jechać 400 km do BSA, to 70 km do Karpacza jest oczywistą oczywistością. Dodatkowo niespodzianka, bo nic nie wiedziałem , że Relaks pójdzie w ślady BSA. Żal tylko, że nie wcześniej, jak gościł w Karkonoszach Johnny z Dżonką . No i będzie sprawiedliwie - Karpaty mają BSA, a Sudety Relaks. Pozdrawiam serdecznie kochających śnieg latem (śniegu nigdy dość). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, marionen napisał: Chciałem jechać 400 km do BSA, to 70 km do Karpacza jest oczywistą oczywistością. Dodatkowo niespodzianka, bo nic nie wiedziałem , że Relaks pójdzie w ślady BSA. Żal tylko, że nie wcześniej, jak gościł w Karkonoszach Johnny z Dżonką . No i będzie sprawiedliwie - Karpaty mają BSA, a Sudety Relaks. Pozdrawiam serdecznie kochających śnieg latem (śniegu nigdy dość). Co nie znaczy, że my nie przyjedziemy w Sudety. Takie spotkania mają niesamowitą moc. W sobotę prawie obaliliśmy rząd. Edytowane 24 Lipiec 2017 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 22 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Co nie znaczy, że my nie przyjedziemy w Sudety. Takie spotkania mają niesamowitą moc. W sobotę prawie obaliliśmy rząd. Na temat rządu publicznie nie chcę się wypowiadać (choć mam zdanie jednoznacznie wyrobione). Natomiast nie mam nic przeciwko obalaniu Sudetów przez prawdziwych Górali z Karpat. Mogę służyć za przewodnika! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Czy moglibyście nie pisać na forum o polityce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Co do Hotelu Gołębiewski to cały czas jest tam masa ludzi (tak jak napisał JC). Co prawda przy hotelu też jest stok (na zdjęciach poniżej) ale czynny jest tylko zimą (w sumie fajne określenie ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi