Jeeb Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Chciałem zapytać na jakich zasadach przyznawane są zielone punkty reputacji użytkownika na tym forum ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Dajesz "lajka", dajesz punkty. Przy wcześniejszym forum można było dać jeszcze tzw. Reputację (zieloną lub czerwoną), co dawało więcej punktów (lub odejmowało), ale tej opcji już chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 (edytowane) Dnia 13.7.2017 o 08:54, johnny_narciarz napisał: Dajesz "lajka", dajesz punkty. Też tak myślałem ale zobacz w temacie Paffi i Kati napisały po 1 poście, otrzymały 0 lajków a już mają po 10 punktów Edytowane 15 Lipiec 2017 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Może kobiety dostają bonus na zachętę. Więcej kobiet na forum to mniej chamstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 A jak reputacja się ma do bzdurnych postów i cytowania ... można pisać byle bzdury a reputacja rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Ostatnio otrzymałem od użytkowników forum informacje dot. nabijania poziomu reputacji. W związku z tym wykonane zostało przeliczenie poziomu reputacji, co skutkuje zmianą ilości punktów reputacji na Waszych profilach. 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 10 godzin temu, JC napisał: Ostatnio otrzymałem od użytkowników forum informacje dot. nabijania poziomu reputacji. W związku z tym wykonane zostało przeliczenie poziomu reputacji, co skutkuje zmianą ilości punktów reputacji na Waszych profilach. Jak się już "orze" to wypadałoby napisać jaka logika obowiązywała dotąd a jaka obowiązuje od teraz... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 34 minuty temu, shuger napisał: Jak się już "orze" to wypadałoby napisać jaka logika obowiązywała dotąd a jaka obowiązuje od teraz... Tutaj nie doświadczysz czegoś takiego😨 , mój post zniknął jak gdyby nigdy nic💩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 TO JEST JEDENA WIELKA Ściema - nie wiem kto tym "zarządza" ale nie ma tu żadnych zasad ... Chyba kogo admin lubi ten "awansuje" wyżej ... wiem to po ostatnich obserwacjach mojego konta i kont innych ... ja cały czas w tym samym miejscu a inni ... Ale - szczerze - mi to lotto ... czy jestem początkujący, średnio zaawansowany, stary wyjadacz czy VIP i tak nie mam tu nic do powiedzenia ... rządzą tu inni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 8 godzin temu, shuger napisał: Jak się już "orze" to wypadałoby napisać jaka logika obowiązywała dotąd a jaka obowiązuje od teraz... Sprawa jest prosta i bez podtekstów. Jako, że punkty reputacji „zaczęły się mnożyć”, prawdopodobnie przez boty, postanowiłem przeliczyć punkty reputacji. W administracji jest opcja przeliczania punktów, która została włączona, a punkty reputacji zostały przeliczone ponownie wszystkim użytkownikom forum (mi też) na podstawie dotychczasowych polubień. Tyle! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 13 godzin temu, JC napisał: Sprawa jest prosta i bez podtekstów. Jako, że punkty reputacji „zaczęły się mnożyć”, prawdopodobnie przez boty, postanowiłem przeliczyć punkty reputacji. W administracji jest opcja przeliczania punktów, która została włączona, a punkty reputacji zostały przeliczone ponownie wszystkim użytkownikom forum (mi też) na podstawie dotychczasowych polubień. Tyle! Ahh ten mój nieszczęsny profil... jakiś strasznie podatny na boty Wygląda to tak jakby utracona została historia reputacji z poprzednich wersji forum... Szczerze mówiąc w moich oczach ta reputacja jest teraz bezwartościowa i ten krok z ponownym przeliczeniem to był krok ale wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 (edytowane) Masz 84% reputacji. Przelicz jak to wyglada u innych i porownaj. Edit: Widze ze masz wiecej od Jacka Edytowane 9 Styczeń 2018 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Czytając posty niektórych osób mam czasami wrażenie, że trafiłem na forum gimnazjalistów. W poprzedniej wersji forum "podziękowania" były warte 5 pkt. Do tego dochodziły punkty reputacji, które były ogromnym bonusem (nie pamiętam, ile dokładnie było to punktów). Teraz jedno polubienie to jeden punkt. Zapewne po przeliczeniu automat liczy stare podziękowania jak polubienia - stąd takie różnice. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Dnia 9.01.2018 o 06:43, JC napisał: Sprawa jest prosta i bez podtekstów. Jako, że punkty reputacji „zaczęły się mnożyć”, prawdopodobnie przez boty, postanowiłem przeliczyć punkty reputacji. W administracji jest opcja przeliczania punktów, która została włączona, a punkty reputacji zostały przeliczone ponownie wszystkim użytkownikom forum (mi też) na podstawie dotychczasowych polubień. Tyle! Cześć Jacek mam całkiem poważną prośbę: Mam 2199 punktów reputacji. Podziel te punkty pomiędzy kolegów budujących teorie spiskowe i specjalizujących się w pretensjach do całego świata. Z przyjemnością im oddam. Pozdrowienia serdeczne 4 2 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Zabrać bogatym - dać biednym. Wszystkim po równo!!! JC - możesz po raz pierwszy w historii zrealizować model powszechnej szczęśliwości. Trafisz do podręczników, będą o Tobie pisały światowe media, pokojowy Nobel ? Kto wie, kto wie. Wreszcie jakaś utopia się uda. Pozdro Wiesiek Edytowane 10 Styczeń 2018 przez Wujot 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Z czystej ludzkiej ciekawości , zajrzałem w ten wątek i kurcze , trochę się zmartwiłem ,bo po prawie dwunastu latach bycie forumowiczem moja reputacja nie wygląda zbyt ciekawie .Jak tu teraz żyć ze świadomością , że inni , raptem po paru latach , już daaaawno mnie prześcignęli ......... . JC no jak tu żyć na forum z taką mizerną reputacją ??? , normalnie jest mi trochę głupio Edytowane 10 Styczeń 2018 przez aklim 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 2 minuty temu, aklim napisał: Z czystej ludzkiej ciekawości , zajrzałem w ten wątek i kurcze , trochę się zmartwiłem ,bo po prawie dwunastu latach bycie forumowiczem moja reputacja nie wygląda zbyt ciekawie .Jak tu teraz żyć ze świadomością , że inni , raptem po paru latach , już daaaawno mnie prześcignęli ......... . JC no jak tu żyć na forum z taką mizerną reputacją ??? , normalnie jest mi trochę głupio Dlatego powtarzam: Zabrać bogatym - dać biednym. Wszystkim po równo!!! Wujot Trybun forumowy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Proponuję działanie rewolucyjne. Ściąć wszystkim wszystkie reputaje. Reputacja null. Do mnie bardziej przemawiają merytoryczne argumenty w poszczególnych postach, a nie jakieś rankingi punktowe. Co z tego, że ktoś ma 8000 pkt (przykładowo) i pisze bzdury i głupoty, a ktoś 200 pkt (przykładowo), a jego tematy ciekawe, inspirujące, błyskotliwe, analityczne. Liczy się treść, a nie punkciki ciułane. 4 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Mariusz - Ty trockista jesteś jak chcesz wszystkich ściąć!!! Ja chcę mieć punkty ale po równo! Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 2 godziny temu, Wujot napisał: Zabrać bogatym - dać biednym. Wszystkim po równo!!! Jako "Bogaty" - mojej zgody na komunę nie ma 19 minut temu, marionen napisał: Reputacja null. Do mnie bardziej przemawiają merytoryczne argumenty w poszczególnych postach, a nie jakieś rankingi punktowe. Co z tego, że ktoś ma 8000 pkt (przykładowo) i pisze bzdury i głupoty, a ktoś 200 pkt (przykładowo), a jego tematy ciekawe, inspirujące, błyskotliwe, analityczne. Liczy się treść, a nie punkciki ciułane. Kto, co pisze - to dokładnie bez punktów reputacji wszyscy wiedzą Dnia 15.07.2017 o 12:29, marionen napisał: Może kobiety dostają bonus na zachętę. Więcej kobiet na forum to mniej chamstwa. Jeśli miałbym zrezygnować ze swoich punkcików - to tylko na rzecz Kobiet. Takie rozwiązanie jestem w stanie zaakceptować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Mam jeszcze jedną propozycję , cytując klasyka (kto czytał, ten wie, kto zacz) ... każdemu według potrzeb... Niech każdy wpisze sobie tyle punktów ile chce, byle tylko był zadowolony i nie marudził ! Wszyscy będą szczęśliwi? Edytowane 10 Styczeń 2018 przez marionen 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Ale jaja,siedzę sobie popijając włoski winko i czytam co wypisujecie Szacun panowie,szacun Ps.Co by było w temacie.Wszystkim wyrównać posty i reputacje do zera Edytowane 10 Styczeń 2018 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 1 godzinę temu, marcinn napisał: Ale jaja,siedzę sobie popijając włoski winko i czytam co wypisujecie Szacun panowie,szacun Ps.Co by było w temacie.Wszystkim wyrównać posty i reputacje do zera Ja jestem odbierany negatywnie, wiec na minusie poprosze 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Moi Drodzy. Ten śnieg w końcu spadnie i zima w Polsce się zacznie Nasze problemy "pierwszego świata" (narciarciarskiego) odejdą wtedy w niepamięć. Czego sobie i Wam życzę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Uwaga! Od dzisiaj można używać negatywnej reputacji. Jeżeli nam się coś nie spodoba możemy klikną znaczek strzałki na czerwonym tle, wyrażając swoje niezadowolenie. Waga takiego przycisku to -1 pkt. Czekam na Wasze komentarze dot. ujemnej reputacji. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi