JC Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Przez przypadek ściągając nową kolekcję Rossignola trafiłem na coś takiego... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Nawet elektryczny [emoji298] [emoji3]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 No bo Rossignol zakupił amerykańską markę Felt http://www.feltbicycles.com/international/2016/Bikes/Road.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Wreszcie jakiś konkretny temat... Fat Bike został stworzony jako rower na zimę, ale ludzie, zwłaszcza za Oceanem, szybko dostrzegli więcej zalet takiego szerokiego koła. Nic dziwnego, że firmy narciarskie zainteresowały się tematem. W Polsce możecie kupić np. "tłuściocha" firmy HEAD! Mają nawet karbon w ofercie! Spotkałem się też z Fatem Fischera. Ciekawe kiedy kolejne firmy zainteresują się tematem... No to co? Czas na tłustą przygodę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 (edytowane) 37 minut temu, johnny_narciarz napisał: No to co? Czas na tłustą przygodę! Pod jednym warunkiem - że taka tłusta przygoda będzie na kole 700x25. Koło 23 jest już rzeczywiście zbyt chude :D. Edytowane 5 Lipiec 2017 przez WojtekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Jak widzę na ramie takich bików, napisy Rossignol, Head czy Fischer to od razu bardzo mi się podobają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Ja zmieniam czesto w moim MTB na opony szosowe, wiec rzczej nie ma szans abym poszedl w FATa. Poprostu za duzo czasu spedzam na dojazdach asfaltowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 3 godziny temu, WojtekM napisał: Pod jednym warunkiem - że taka tłusta przygoda będzie na kole 700x25. Koło 23 jest już rzeczywiście zbyt chude :D. i na śniegu... 3 godziny temu, marionen napisał: Jak widzę na ramie takich bików, napisy Rossignol, Head czy Fischer to od razu bardzo mi się podobają. Instynkty działają... 2 godziny temu, artix napisał: Ja zmieniam czesto w moim MTB na opony szosowe, wiec rzczej nie ma szans abym poszedl w FATa. Poprostu za duzo czasu spedzam na dojazdach asfaltowych. Ale chyba jakąś plaże masz w Malmö? Albo teren "niemożliwy" do przejechania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi