Sztorm Napisano 6 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2005 Mam pytanie kto z was wie gdzie mogę przymierzyć buty Fichera serii MX 5 i MX 9 interesuje mnie Poznań lub Wrocław , wybieram sie na zakupy w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2005 Buty Fischer Wejdz na strone www.fischer-ski.pl Tam masz sklepy, ktore posiadaja sprzet Fischera i tam PRAWDOPODOBNIE bedziesz mogl przymierzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 7 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Buty Fischer Wykonałem kilka telefonów do sklepów podanych na liscie z Wrocławia i Poznania niestety odpowiedzi nie były zadowalające . W żadnym ze sklepów nie było można kupić praktycznie żadnych butów z kolekcji Fischera , wyjątkiem jest Ski Team gdzie mają jeszcze Somy . O przymierzeniu butów z kolekcji MX najprawdopodobniej będzie można zapomnieć w tym roku , no chyba ze Fischer Poland zadziała aktywniej . Cóż zacznę szukać w Tecnicach , Salomonach lub Langach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Buty Fischer Powiem Ci tak - teraz przyjezdzaja buty o wiekszych rozmiarach i za ok. tydzien we wszystkich tych sklepach (ktore oczywiscie zamowily) beda dostepne SOMA MX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Buty Fischer Z tą dostawą nowej kolekcji może być problem bo zostało im z poprzednij kolekcji 2004/2005 i nie biorą od importerów nowej z 2 powodów: bo chcą sprzedać starą oczywiście w dobrych cenach, a 2 powód to nie mają miejsca na sklepach. Max jest fool ale ich to mi akurat nie jest żal wogule za te ich kupony rabatowe na 100 zł dawane w zimie do raalizaci w kwietniu gdy sprzęt narciarski jest w pochowany w magazynach i karty rabatwe które uprawniają do aż 5 % rabatu czyli jak kupimy za 1000 to nam spuszczą 50 straszna łaska, a jak nie kupimy przez rok nic to się nam karta dezaktywuje. Acha kuponów i kart rabatowych nie stosuje się do produtów już przecenionych choćby o 5 zł. Ja kupiłem narty w katowicach w małym sklepieRC4 SC+ wiązania za 1740 a w maxie ten sam zestaw kosztował (po obniżce)1999 Więc polecam w Maxie przymierzyć pooglądać odpisać lub zapamiętać symbol produktu a na zakupy do malego sklepu a tam z właścicielem negocjować indywidualnie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Buty Fischer Czasem warto uslyszec ciekawa teorie na temat firmy, w ktorej sie pracuje SLWEK. No, ale plotki musza sie gdzies rodzic ))))) To nie tak, Fischer mial opoznienie w dostawie duzych rozmiarow butow - od 29 wzwyz. Ale juz za tydzien buty pojawia sie w ofertach sklepow, ktore mimo tego braly w dobych cenach oferte stockowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 9 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2005 Buty Fischer A mnie chodzi tylko o przymiarkę , mam czas tylko w ten weekend i chcę kupić 2 pary butów interesuje mnie MX 9 rozmiar EU 42-43 i MX 5 rozmiar EU 40-41. Potem to nie wiem kiedy wynajdę czas na jakieś dłuższe zakupy, dla mnie to wyjazd całodniowy bo tu gdzie mieszkam to raczej klops. Najbliżej mam do Poznania lub Wrocławia . Z netu dałoby radę coś wykombinować ale bez przymiarki nie wezmę bo skąd niby mam wiedzieć czy pasują na moją nogę a już tym bardziej na nogę mojej żony . W Fischerach podoba mi sie patent z odchyleniem osi stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 11 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2005 Buty Fischer Mierzyłem ale jeszcze nie kupiłem już jestem bliżej na palcu boju pozostały tylko Atomici M 9 i Fischer MX. Zaskoczyły mnie Fischery in +. Co prawda udało mi sie zmierzyc tylko MX PRO ale to było coś . Powiem tak dla mojej stopy i Atomic i Fischer to prawie to samo , bardzo dobrze opinają od pięt wzwyż , pięta stoi jak zamurowana, jedyna różnica to taka że atomici troszkę bardziej przylegą na wysokości śrudstopia , w Fischerach minimalnie większy luzik jakby większy komfort , ale tylko minimalnie. Oczywiście nie wiem jak zachowają się na stoku po 2 -3 godzinach użytkowania . Sąd moje pytanie do Bobica - jakiego rodzaju są wkłady w MX 9 czy jest to wkład termo- formowalny czy coś w rodzaju ultrafit tecnici czyli samodopasowujacy się , o dziwo w sklepie nie wiedzieli ??? I jak taki wkład zachowuje sie po dłuższym użytkowaniu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi