marcinn Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Zdążyłem pstryknąć takie cóś przed wyjściem do pracy (TVN.24) Parę fotek z weekendowego wejścia na Mont Blanc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2017 dzęki za foty, to mamy czarno na białym że to jednak alpiniści zdobywają ten Mont Blanc a nie turyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 18 godzin temu, Jeeb napisał: dzęki za foty, to mamy czarno na białym że to jednak alpiniści zdobywają ten Mont Blanc a nie turyści Masz rację, ale jej nie masz. Wszystko zależy którą drogą wchodzisz na szczyt. Czy to tak trudno zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 (edytowane) 2 godziny temu, marionen napisał: Masz rację, ale jej nie masz. Wszystko zależy którą drogą wchodzisz na szczyt. Czy to tak trudno zrozumieć? Mariusz daj spokój Będzie relacja z sierpnia ? Zobaczymy,jak mi ,nam pójdzie Edytowane 4 Czerwiec 2017 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 1 godzinę temu, marcinn napisał: Mariusz daj spokój Będzie relacja z sierpnia ? Zobaczymy,jak mi ,nam pójdzie którą drogą planujecie wchodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Nie wie-my jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi