marcinn Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Jak w temacie wybieramy się jutro,znaczy lecimy do południowej Anglii wybiegać się http://www.dorchestermarathon.co.uk/ Z racji tego ze nasz kolega z teamu miał dziś niegrożną (wydawało by się) stłuczkę autkiem jednak nie dał by radę w niedzielę pobiec z przyzwoitym czasem (poniżej 5 godzin) Wszystko opłacone przez organizatorów(spanie,jedzenie,itp),wystarczy tylko przebukować bilety(koszt ok 300zł w obie strony) Może ktoś się skusi,będzie nam bardzo miło Ps.Wylot jutro z Krakowa do Bournemount o 18.25,powrót w poniedziałek 13.30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 (edytowane) ? Edytowane 25 Maj 2017 przez piter100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 I kolejny maratonik pękł Od początku chłopaki mieli plan ambitny co by zejść i złamać 3.30,ja nie koniecznie,chciałem życiówkę robić,ale dałem z siebie wszystko... Przygotowania raczej standartowe 3-4 razy w tygodniu po 10km i trochę krótkich interwałów plus co 10 dzień długie wbieganie ok 25km Treningi u mnie bez zmian w ostatnich 3 lat po pracy,weekend rano Pierwszą dychę bez szaleństw w 49 min potem było dobrze W 3.12 odcięło mi prąd,czyli dopadła mnie ściana, na szczęście było już całkiem blisko Ogólnie biegło mi się dobrze na trasie stosunkowo lużno, uczestniczyło ok 1000 osób Najlepszy czas coś koło 3 godzin,ja musiałem trochę do swojego dodać Pierwszy raz uczęszczaliśmy w angielski maratonie,powiem tak czasami było śmiesznie Co do samej organizacji to wszystko w najlepszym porządku Ps.Pozdrowienia dla kolegi forumowego który dosłownie w ostatniej chwili się zdecydował Obiecał że coś poklika i powkleja nasze wspólne zdjęcia jak się ogarnie,a czas miał zacny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Gratulacje, fajnie to wygląda. Czemu akurat wybraliście takie miejsce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, MarioJ napisał: Gratulacje, fajnie to wygląda. Czemu akurat wybraliście takie miejsce ? Tak jak pisałem,tam nasz jeszcze nie było A że nadarzyła się okazja to pociągneliśmy temat Ps.Za 2 tygodnie Bieg Rzeżnika w Bieszczadach,jak by się parę osób chętnych znalazło to można by pociągnąć drużynowo Edytowane 28 Maj 2017 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Gratulację! Sam też szukam imprez, nietypowych i w jakimś sensie wyjątkowych. Tylko rowerowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Wiem Maćku,wiem ale zawsze możesz dwa razy rowerem objechać nas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 6 minut temu, marcinn napisał: Wiem Maćku,wiem ale zawsze możesz dwa razy rowerem objechać nas Dla rowerzystów też coś było? Bo tam na jednej fotce widać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 7 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Dla rowerzystów też coś było? Bo tam na jednej fotce widać... To byli wolontariusze dla osób niepełnosprawnych biorących udział w maratonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Dnia 28.05.2017 o 21:25, marcinn napisał: Ps.Za 2 tygodnie Bieg Rzeżnika w Bieszczadach,jak by się parę osób chętnych znalazło to można by pociągnąć drużynowo Panie i panowie prawie 2 tyg.minęły Jutro startujemy rodzinnie (sobota,niedziela indywidualnie) http://www.biegrzeznika.pl Dzieciaki będą startować w biegu rzeźniczątka Od.Gdyby byli jacyś forumowicze pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Dopiero teraz klaszczę z podziwu.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi