tanova Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Dobra zmiana w Zachodniopomorskiem – lokalny potentat przemysłowy postanowił zainwestować w ośrodek narciarski. Zadbano o alpejską scenerię: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Przy wyborze lokalizacji w Policach-Jasienicy niebagatelne znaczenie miała bliskość zbiorników wodnych, niezbędnych do sztucznego naśnieżania: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Po burzliwych dyskusjach zrezygnowano z inwestowania w orczyki – o czym poinformowano stosowną tablicą. Na drugim zdjęciu po lewej stronie, wprawne oko dostrzeże natomiast krzesełko jednoosobowe: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Na trasie, wśród dorodnych smreków, podziwiać można kościół i ruiny klasztoru Augustianów z XIV wieku. Jest prawie tak, jak w Zieleńcu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Ze względu na moją niedawną kontuzję, jeździliśmy dzisiaj tylko po trasach zielonych. Ostatnim etapem był port Mijanka nad Roztoką Odrzańską. No i tak przejechałam 38 km na dzisiejszym skipassie czterogodzinnym. Dobrze, że sezon jeszcze w pełni . Pozdrowienia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Fajna relacja i fajna "wkrętka"... Ostatnio mam spore zaległości rowerowe, może w następnym tygodniu uda się nadrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Mega wypasiona relacja , proszę częściej... długo nie mogłem się połapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 4 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 14 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Fajna relacja i fajna "wkrętka"... Ostatnio mam spore zaległości rowerowe, może w następnym tygodniu uda się nadrobić. Dzięki. Oby pogoda dopisała . 9 godzin temu, marionen napisał: Mega wypasiona relacja , proszę częściej... długo nie mogłem się połapać A bo nam się wszystko z jednym kojarzy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi