quba0 Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Cześć, wybieram się na upragniony wyjazd narciarski do Sölden, na majówkę. Czy ktoś z Was był ostatnio w tamtych rejonach i jest w stanie mnie pocieszyć lub dobić jak wyglądają warunki na trasach w górnych rejonach lodowca? Czy jest szansa pojeździć po twardym czy już nie bardzo? Dzięki, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Warunki są bardzo dobre - lepsze niż w marcu- twardo cały dzień - od środy do piątku ma jeszcze dopadać sporo świeżego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 24 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź Od razu mam lepsze nastawienie.. Jeszcze jedno pytanie - orientujesz się jak tam wyglądają główne drogi dojazdowe do Sölden? Mówiąc szczerze, mam już założone letnie opony w samochodzie, z drugiej strony mam AWD.. przekładać z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 (edytowane) Dasz radę na letnich przy 4x4.W dolinach panuje wiosna.Też będę na majówce w Soelden.W sobotę i niedzielę będzie impreza na zakończenie sezonu na lodowcu z darmowymi testami nart. Edytowane 24 Kwiecień 2017 przez JurekByd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Jeżeli prognozy się utrzymają i będzie okienko na weekend też będę od soboty do wtorku w dolinie może uda się spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 Dzięki wielkie i udanego wyjazdu Wam i sobie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi