JC Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 18 czerwca, po raz pierwszy, odbędzie się - Dolomites Bike Day. Tydzień później, 25 czerwca, kolejna interesująca impreza rowerowa - Sellaronda Bike Day Kto zamierza się sprawdzić? @johnny_narciarz jedziesz? Więcej informacji znajdziecie na stronie Galeria zdjęć z Sellaronda Bike Day 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Dolomites Bike Day Sellaronda Bike Day 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 (edytowane) Super! Nie ukrywam, że chętnie bym zaliczył, ale... Niestety prawie zbiega się to z terminem Śnieżka Uphill Race ( 25.06.) oraz czterodniówką wokół Szklarskiej Poręby - Bike Adventure ( 1.07. - 4.07.) W pierwszym miałem nie startować, ale kolega z teamu się wykruszył i prawdopodobnie zajmę jego miejsce. Dzięki za info! Może za rok zmienię plany i kierunek, bo Dolomity są cudowne! PS. Ale to bardziej szosowa impreza? Edytowane 20 Kwiecień 2017 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 35 minut temu, johnny_narciarz napisał: PS. Ale to bardziej szosowa impreza? Tak, to są dwie imprezy szosowe, ale każdy jedzie czym ma, lub na czym chce Ja mam plan, żeby obskoczyć obie imprezy, tym bardziej, że w tym roku Sellaronda Bike Day jedzie w odwrotną stronę W miedzy czasie chciałbym jeszcze zrobić Sellarondę normalnymi ścieżkami, a nie asfaltami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 31 minut temu, JC napisał: Tak, to są dwie imprezy szosowe, ale każdy jedzie czym ma, lub na czym chce Odnotuję w kajeciku i może nawet żonę namówię. Jacek, gdybyś miał info o innych tego typu imprezach, zwłaszcza jakiś wyjątkowych jak nasza Śnieżka czy Bike Adventure, bardzo proszę pisz o tym. Zwłaszcza interesują mnie imprezy typu Uphill z jak największym przewyższeniem. Myślę też o starcie w Ice Strom Bajkał (czy jakoś tak) - 3 dni po zamarzniętym jeziorze i 210 km do pokonania w temperaturach dochodzących do - 30 st... Jeden kolega z teamu był zainteresowany, ale jakoś zapał mu przeszedł... Niestety nie mogę znaleźć najfajniejszego filmiku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 24 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Odnotuję w kajeciku i może nawet żonę namówię. Jacek, gdybyś miał info o innych tego typu imprezach, zwłaszcza jakiś wyjątkowych jak nasza Śnieżka czy Bike Adventure, bardzo proszę pisz o tym. Zwłaszcza interesują mnie imprezy typu Uphill z jak największym przewyższeniem. Myślę też o starcie w Ice Strom Bajkał (czy jakoś tak) - 3 dni po zamarzniętym jeziorze i 210 km do pokonania w temperaturach dochodzących do - 30 st... Trochę odbiegamy od tematu,ale... Jest taka impreza w styczniu w Austrii na jeziorze Weissensee w Karyntii - koło Nassfeld. Planuję tam wystartować. Dystanse... 50, 100 i 200 km na łyżwach. Planuję w przyszłym sezonie zimowym. Co Ty na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 3 minuty temu, JC napisał: 50, 100 i 200 km na łyżwach Generalnie to ja łyżew nie miałem na nogach od podstawówki... rolek niestety też. Ice Strom Race Bajkal to impreza połączona - startują rowerzyści i łyżwiarze ( na tym filmiku widać więcej tych drugich). W poprzednich edycjach chyba jeszcze dopuszczali narciarzy biegowych (są na niektórych filmikach). Na chwile obecną chyba nie dałbym rady nawet tych 50 machnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 @johnny_narciarz jeżeli naprawdę chcesz się sprawdzić, to spróbuj tutaj: http://www.sellarondahero.com/en/race/sellaronda-hero-marathon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, JC napisał: @johnny_narciarz jeżeli naprawdę chcesz się sprawdzić, to spróbuj tutaj: http://www.sellarondahero.com/en/race/sellaronda-hero-marathon WOW! I o takie imprezy mi chodziło! Znowu czerwiec... Gdybym nie miał już zaplanowanego wypadu w Sudety, zmieniłbym kierunek. Dzięki Jacek! Odnotowałem i może spróbuję za rok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptuś Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Dnia 20.04.2017 o 12:49, JC napisał: Tak, to są dwie imprezy szosowe, ale każdy jedzie czym ma, lub na czym chce Ja mam plan, żeby obskoczyć obie imprezy, tym bardziej, że w tym roku Sellaronda Bike Day jedzie w odwrotną stronę W miedzy czasie chciałbym jeszcze zrobić Sellarondę normalnymi ścieżkami, a nie asfaltami. Jak można zrobić Sellarondę normalnymi ścieżkami ?, czy obok asfaltu jest coś szutrowego też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Jak można zrobić Sellarondę normalnymi ścieżkami ?, czy obok asfaltu jest coś szutrowego też ? Tak, można objechać Sellarondę wytyczonymi ścieżkami MTB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 oraz jutro na Eurosport 2 potworka godzinna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi