johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 7 godzin temu, marionen napisał: Dżonka mega gwiazda i do tego uśmiechnięty Darek (jak zawsze). Realizacja wiadomo, Maciek the best. Dzięki! Właśnie Darka chciałem trochę więcej wrzucić, bo pewnie gdyby był w pełni sił, na pewno bawiłby się do końca! 3 godziny temu, Piotr_67 napisał: No i to się fachowo nazywa "dawkowanie napięcia" - czyli prosto - najlepsze na koniec Dzięki! Jeszcze parę scen bym wymienił, ale chyba każdy tak ma... 2 godziny temu, christof napisał: Super! najbardziej gratuluje tego ze jak jeździliśmy w niedziele to już mówiłeś jaki masz pomysł i wiedziałeś ze film będzie fajny. Po czym go zrobiłeś i jest dokładnie taki jak mówiłeś:) super ze udało Ci się odszukać ta muzykę:) Dzięki! Długo szukałem, ale kluczem okazało się właściwe hasło w wyszukiwarce. Szkoda, że nie mogłeś zostać, bo zabawa była na 102! 20 minut temu, Przemek napisał: Wszystkie filmiki zajefajne. Nie wiem Johnny czym się zajmujesz, ale jeżeli to nie ma nic wspólnego z filmowaniem, to minąłeś się z powołaniem. Zrobiłeś BSA reklamę...za rok, jak powtórzą imprezę, będą tłumy. Żałuję, że moje plany "bycia" nie wypaliły...może za rok... No niestety niczym z tym związanym, choć ostatnio złapałem ciekawą fuchę... Ale nie napiszę (niektórzy już wiedzą), bo złamałbym regulamin... Cóż, to tylko amatorskie filmiki. Wpadaj za rok, bo na prawdę warto! Ja na pewno będę i nie tylko na tej imprezie! Pozdrowienia dla wszystkich! PS. Zastanawiam się gdzie jeszcze można by pojeździć w letnim stroju... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 49 minut temu, Przemek napisał: Wszystkie filmiki zajefajne. Nie wiem Johnny czym się zajmujesz, ale jeżeli to nie ma nic wspólnego z filmowaniem, to minąłeś się z powołaniem. Zrobiłeś BSA reklamę...za rok, jak powtórzą imprezę, będą tłumy. Przemek a kto piwiedzial że Maciek nie ma etatu reportera Tam trzymaj Johnny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 3 minuty temu, marcinn napisał: Przemek a kto piwiedzial że Maciek nie ma etatu reportera Tam trzymaj Johnny W pewny sensie tak, ale nie związany z narciarstwem... Ale kto wie co jeszcze się wydarzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 3 minuty temu, johnny_narciarz napisał: W pewny sensie tak, ale nie związany z narciarstwem... Ale kto wie co jeszcze się wydarzy... Wiem,Macku,wiem,rozmawialismy ostatnio o tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 3 godziny temu, marcinn napisał: Przemek a kto piwiedzial że Maciek nie ma etatu reportera Tam trzymaj Johnny No nic nie mówię.... Umiejętności świadczą o tym, że coś...kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 BSA teraz... Czekam na komunikat narciarski! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 3 godziny temu, johnny_narciarz napisał: BSA teraz... Czekam na komunikat narciarski! Nie doczekasz się, oni komunikatów o WZF na Chopoku nie zamieszczają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi