JC Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Zawsze jak czytam relacje z BSA to mam nieodparte wrażenie o ukrytym "sponsoringu". Ale może się mylę, biorąc pod uwagę, że nie jeździłem tam jeszcze i raczej się nie wybieram - ale zawsze - w relacjach niektórych osób - jest tam pięknie i super - mimo tego, że na zdjęciach czy filmach jest jakby inaczej. Nawet przy tym filmiki mam wrażenie, że zbliżając się do newralgicznych punktów stoku następuje zmiana kadru - ale może to tylko moje odczucie ... Trasa nr 2 - warunki były bardzo dobre. Nawet po godzinie 13 jak zjeżdżałem po prawej stronie (zaciemnionej) było równo i twardo.Dolny odcinek trasy nr1 od tunelu, także warunki bardzo dobre, z tym że tutaj robiło się miękko.Najgorzej wyglada odcinek od połączenia tras 1 i 2 do tunelu. Ratraki wyciągnęły kamienie i można nartom zrobić "ku ku". W tym miejscu trzeba uważać. Najlepiej jechać prawą stroną, która jest w cieniu. Ten odcinek juz długo nie wytrzyma.Tyle w temacie warunków. Można sprawdzić samemu jeżeli są wątpliwości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 34 minuty temu, JC napisał: Tak dobrze nie będzie. Środkowy odcinek trasy nie wytrzyma. Po drugi, to już jest ekonomicznie nieopłacalne. Wczoraj jeździło kilkanaście osób. Nie wiem jak to jest w Polsce. Co roku kończę sezon w Czechach (nie licząc Alp). Najczęściej jest to Harrachov, koniec kwietnia lub początek maja (maj to już kilka lat temu). Bywało, że jeździło nas tylko kilku, niektóre odcinki trasy chodziliśmy z buta. Wyciąg obsługa włączała cyklicznie jak byliśmy na dole. Generalnie póki jest śnieg kanapa w Harrachovie chodzi, niezależnie od ilości narciarzy . Ale oni widocznie ekonomicznie niedouczeni tłumoki są (na moje szczęście). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Fajnie wiosenne narty, jest twardo[emoji3]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 54 minuty temu, marionen napisał: Nie wiem jak to jest w Polsce. Co roku kończę sezon w Czechach (nie licząc Alp). Najczęściej jest to Harrachov, koniec kwietnia lub początek maja (maj to już kilka lat temu). Bywało, że jeździło nas tylko kilku, niektóre odcinki trasy chodziliśmy z buta. Wyciąg obsługa włączała cyklicznie jak byliśmy na dole. Generalnie póki jest śnieg kanapa w Harrachovie chodzi, niezależnie od ilości narciarzy . Ale oni widocznie ekonomicznie niedouczeni tłumoki są (na moje szczęście). Idąc Twoim tokiem myślenia, to w Alpach też są "ekonomicznie niedouczeni tłumoki", bo zamykają ośrodki, a na trasach jeszcze jest śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 32 minuty temu, JC napisał: Idąc Twoim tokiem myślenia, to w Alpach też są "ekonomicznie niedouczeni tłumoki", bo zamykają ośrodki, a na trasach jeszcze jest śnieg. Naprawdę nie mam pojęcia o co biega. W Czechach to norma, sprawdziłem wielokrotnie. Mlade Buki 3 narciarzy na stoku, a wyciąg działa. Paseky to samo. Może ktoś im dokłada, gmina, jakieś ministerstwo, hotele, restauracje. Ja tam lubię w kwietniu jeździć bo są pustki na stokach i do tego karnety prawie za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Maciek jedziesz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Po tej relacji z pierwszej strony i kamerek widać, że BSA to mistrzowie wciskania kitu. Ile to było postów na FB, że na trasie jest między 300, a 400 cm śniegu. Ciekawe kiedy to niby spłynęło, że już widać przebicia do ziemi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Splynelo i juz. Te 3 - 4 metry śniegu były tak realne jak cyc o szarości talii z plakatu o szusach w bikini. Tak to już w reklamach bajeruje się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Johnny znów gwiazdorzy w TVNie i na BSA razem z innymi w gaciach obrabia wiosenne warunki 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Występ Johnnego, Twoja riposta bezbłędna. Brawo! http://tvnmeteo.tvn24.pl/wideo/w-bikini-na-nartach,1,1,1610931.html 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 46 minut temu, marionen napisał: Występ Johnnego, Twoja riposta bezbłędna. Brawo! Moje niewprawne oko wypatrzyło Dżonkę. Maciek tylko dlaczego w drugim planie. Czy Iza miała strój dobrany do Twojego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: Występ Johnnego, Twoja riposta bezbłędna. Brawo! http://tvnmeteo.tvn24.pl/wideo/w-bikini-na-nartach,1,1,1610931.html Dzięki Mariusz! Chyba trochę zaskoczyłem reportera... Dziś był upał! Co widać było w TVN... Sporo osób odważyło się jeździć nawet bez koszulki! Ja tez! Rewelacja!!!!!!! Owszem - Dżonka była i też jeździła w krótkich spodenkach i praktycznie w samym staniku... Oboje mega zadowoleni! Ja jutro robię powtórkę, bo przegapić takie warunki to byłby mega grzech! Będzie ogień! Obecnie montuje filmik (będzie ich kilka). Sporo roboty przede mną... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 To wrzucaj jak najszybciej bo imprezka była odjazdowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Johnny następnym razem koniecznie załóż strój plażowy Borata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Dnia 1 kwietnia 2017 o 20:53, marionen napisał: To wrzucaj jak najszybciej bo imprezka była odjazdowa Na YT filmik już jest można obejrzeć na kanale Maćka - super imprezka, świetna robota Johnny! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 39 minut temu, marboru napisał: Na YT filmik już jest można obejrzeć na kanale Maćka - super imprezka, świetna robota Johnny! Nie tylko na YT, na stronce BSA również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 (edytowane) No to już jest tu... Powiem tylko, że Gopro Studio nie wydala przy takiej ilości scen, wycinek, przyspieszeń itp... 5 razy mi się wyłączał i od nowa ładował! Skończyłem robotę dziś o 3.30 rano... Edytowane 3 Kwiecień 2017 przez johnny_narciarz literówka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Johnny, konkurencja depcze Ci po piętach... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 57 minut temu, keisyzrk napisał: Johnny, konkurencja depcze Ci po piętach... Takich imprez w całej Europie jest sporo, ale w PL BSA jest chyba pierwsza. Nieoficjalnie zdradzę, że będzie tam więcej ciekawych wydarzeń... Trzymam kciuki i na pewno nie przegapię! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 9 godzin temu, johnny_narciarz napisał: No to już jest tu... Powiem tylko, że Gopro Studio nie wydala przy takiej ilości scen, wycinek, przyspieszeń itp... 5 razy mi się wyłączał i od nowa ładował! Skończyłem robotę dziś o 3.30 rano... Maciek warto zainwestować w swój program do obróbki filmów. Ten na którym pracuje w Media Markcie kosztuje ok 200 zł. Nazwa: MAGIX Video Delux 2014 plus. Polska wersja, jestem super zadowolony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 9 godzin temu, johnny_narciarz napisał: No to już jest tu... Powiem tylko, że Gopro Studio nie wydala przy takiej ilości scen, wycinek, przyspieszeń itp... 5 razy mi się wyłączał i od nowa ładował! Skończyłem robotę dziś o 3.30 rano... Ale warto było tyle czasu męczyć się! Film wyszedł znakomicie. Mógłbyś częściej takie montować. Oglądałem go już kilka razy i ciągle mi mało! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Johnny ten Twój film jest na pewno lepszy, ciekawszy i bardziej kompletny niż tych z TVN Super robota, a wariaty jesteście dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 No w tym roku konkurencja w kategorii "montaż" jest wyjątkowo mocna!!! Ale Johnny jak zwykle w ścisłej czołówce! I jak zwykle w mediach! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 (edytowane) 2 hours ago, marboru said: Maciek warto zainwestować w swój program do obróbki filmów. Ten na którym pracuje w Media Markcie kosztuje ok 200 zł. Nazwa: MAGIX Video Delux 2014 plus. Polska wersja, jestem super zadowolony. A ja, że w moim markecie akurat tego programu nie było, to wziąłem CyberLink Power Director 15 Ultra. Podobny przedział cenowy. Też dużo lepiej niż na GoPro Studio mi się pracowało A filmik miodzio. Micha się cieszy Edytowane 3 Kwiecień 2017 przez paolomario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Dzięki wszystkim! Cieszę się, że się podobał. Niestety przez to, że wciąż się zwieszał program, nie wszystko jest tak jak chciałem. Włączając w to wszystkie sceny, które jeszcze chciałem zmienić, przyciąć itp. 2 godziny temu, marboru napisał: Maciek warto zainwestować w swój program do obróbki filmów. Chyba jutro po niego pojadę. Gopro Studio ma jeszcze tą wadę, że nie mogę dorzucić scen kręconych aparatem. Szkoda, bo Brakuje ujęć z zoomem. 2 godziny temu, marionen napisał: Oglądałem go już kilka razy i ciągle mi mało! Ja też 2 godziny temu, kmarcin napisał: a wariaty jesteście dobre Zabawa była przednia! Już mnie serce ściska z żalu. Taki weekend prędko się nie powtórzy... 2 godziny temu, Aressi napisał: I jak zwykle w mediach! Ciekawe... Tyle stolików, a Pani z TVN podeszła akurat do mnie.. Później to już była formalność... 42 minuty temu, paolomario napisał: ego programu nie było, to wziąłem CyberLink Power Director 15 Ultra Zobaczymy co będzie u mnie, ale na pewno kupię! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi