johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Trochę spóźniona relacja z piątku. Wziąłem wolne i wyskoczyłem na BSA. Miałem tam pojechać na rowerze, ale marna pogoda mnie zniechęciła. Miało być + 20 i słońce, a było może kilka stopni i nawet coś tam popadało. Na miejsce dotarłem przed 10 rano. Wcześniej nie miałem szans. Dla mnie to dobrze, bo wziąłem narty do zadań specjalnych - 122 pod butem... Tak jak się spodziewałem, na stoku dość miękko, ale nie wszędzie! Warunki w sumie takie jak lubię. Śniegu pod dostatkiem, choć gdzieniegdzie stok zawężony. Równie fajna była frekwencja, przynajmniej z mojego punktu widzenia... Na soku jeździło łącznie może 10 osób. Jedyne co przeszkadzało to mgła w górnej części stoku. Tragedii nie było, ale czasem trochę musiałem zwolnić. Dzisiejszego dnia była też delegacja od producenta wyciągu krzesełkowego. Chyba ze 30 osób zwiedzało i jeździło góra - dół niemal do końca działania ośrodka. Jeden nawet mnie zagadnął i dopytywał o warunki narciarskie, ale nie planował spróbować. Później towarzystwo przeniosło się do restauracji, ale nie zajęli wszystkich stolików. Mimo nieco ponurej pogody, jeździło się wyśmienicie! Uwielbiam wiosnę! Kilka fotek i filmik na koniec. Hałda śniegu w zapasie... Jeszcze filmik Nieoficjalnie zdradzę, że może za tydzień będzie tu fajna impreza... Szykujcie dechy i.... Pozdrawiam, Johnny 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 o ja tez bylem w piatek przed praca ale tylko na 1,5 godzinki byles pd 7:00 ?? A jak byl juz producent ze świtą to powinni sie od razu zabrac za wymiane tych wszytkich popekanych oslon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Dzięki Maćku za relację... ...stok jak dla mnie nie zachęca do jazdy Cóż - taki mamy klimat Filmik widziałem wcześniej - hahaha z rana patrzyłem i się zapętliłem na tych bramkach Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Filmik trochę w opozycji do zdjęć i pokazuje, że nie tak mało frajdy na nartach z tego ośrodka da się jeszcze wycisnąć Fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, christof napisał: o ja tez bylem w piatek przed praca ale tylko na 1,5 godzinki byles pd 7:00 ?? A jak byl juz producent ze świtą to powinni sie od razu zabrac za wymiane tych wszytkich popekanych oslon... Ja byłem tak o 10, więc pewnie się minęliśmy... Też zwróciłem na to uwagę - pewnie wymienią po sezonie. Sporo tych osłon popękało. 59 minut temu, marboru napisał: Dzięki Maćku za relację... ...stok jak dla mnie nie zachęca do jazdy Cóż - taki mamy klimat Filmik widziałem wcześniej - hahaha z rana patrzyłem i się zapętliłem na tych bramkach Super. 28 minut temu, paolomario napisał: Filmik trochę w opozycji do zdjęć i pokazuje, że nie tak mało frajdy na nartach z tego ośrodka da się jeszcze wycisnąć Fajnie Wiosna i jej uroki... Ja takie warunki uwielbiam, ale ja jestem jakiś inny... To już wiecie... Edytowane 26 Marzec 2017 przez johnny_narciarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Ja w tym tygodni tam zawitam,bo wstyd ale jeszcze nie mam wyrobionego zdania o tej stacji Dzięki Maćku za relację i może do soboty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 6 minut temu, johnny_narciarz napisał: Ja byłem tak o 10, więc pewnie się minęliśmy... Też zwróciłem na to uwagę - pewnie wymienią po sezonie. Sporo tych osłon popękało. Wiosna i jej uroki... Ja takie warunki uwielbiam, ale ja jestem jakiś inny... To już wiecie... W tej inności nie jesteś osamotniony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 2 minuty temu, marionen napisał: W tej inności nie jesteś osamotniony. Od razu wyczuwam bratnie dusze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 10 minut temu, johnny_narciarz napisał: Od razu wyczuwam bratnie dusze... Ja też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 14 minut temu, marcinn napisał: Ja też Jak śmiałby wątpić... PS. Zaraz będzie druga relacja... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Fajnie, że udało Ci się jeszcze pojeździć, mimo takiej pogody. Za każdym razem jak jestem na BSA, zalega mgła i pada mżawka. Ciekawe czy pod koniec maja też tak będzie Strasznie szybko spłynął im śnieg. Chociaż na górze wygląda to jeszcze świetnie. Wątpię, żeby wymieniali bubliny. Chyba, że Tatralift wprowadzi jakieś nowe standardy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Dzisiaj na Beskidzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 36 minut temu, JC napisał: Dzisiaj na Beskidzie Jak myślisz, wytrzyma do Wielkanocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Obiecali zakończenie sezonu w weekend majowy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Zawsze jak czytam relacje z BSA to mam nieodparte wrażenie o ukrytym "sponsoringu". Ale może się mylę, biorąc pod uwagę, że nie jeździłem tam jeszcze i raczej się nie wybieram - ale zawsze - w relacjach niektórych osób - jest tam pięknie i super - mimo tego, że na zdjęciach czy filmach jest jakby inaczej. Nawet przy tym filmiki mam wrażenie, że zbliżając się do newralgicznych punktów stoku następuje zmiana kadru - ale może to tylko moje odczucie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Może Kasa nie gra roli ale to ja tak mogę powiedzieć Sorry.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Powtórne cytowanie całej relacji foto (zaraz pod nią) po to aby napisać jedno pytanie, to ukryty sponsoring czy jawna głupota? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Obiecali zakończenie sezonu w weekend majowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 15 minut temu, surfing napisał: Powtórne cytowanie całej relacji foto (zaraz pod nią) po to aby napisać jedno pytanie, to ukryty sponsoring czy jawna głupota? Hmm,coś w tym jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 20 minut temu, surfing napisał: Powtórne cytowanie całej relacji foto (zaraz pod nią) po to aby napisać jedno pytanie, to ukryty sponsoring czy jawna głupota? 2 minuty temu, marcinn napisał: Hmm,coś w tym jest Wujot! To nie ja napisałem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 1 minutę temu, marionen napisał: Wujot! To nie ja napisałem!!! Znaczy co ,coś w tym jest ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 (edytowane) 3 minuty temu, marcinn napisał: Znaczy co ,coś w tym jest ? Nie, nie. Naprawdę nie chcę tego ciągnąć. Przepraszam. Edytowane 27 Marzec 2017 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 1 minutę temu, marionen napisał: Nie, nie. Naprawdę nie chcę tego ciągnąć. Przepraszam. Nie przepraszaj Mariusz bo nie masz za co,serio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 1 godzinę temu, moloo napisał: Zawsze jak czytam relacje z BSA to mam nieodparte wrażenie o ukrytym "sponsoringu". Bardzo bym chciał, ale nikt mnie nie chcę sponsorować... Na zdjęciach i filmiku widać wszystko co trzeba. Ja lubię jak jest miękko i plusowo, ale oczywiście trzeba się liczyć z jakimiś przetopami. Tak samo było dwa dni później na Czarnym Groniu, którego też chwaliłem. Dla jednych taki warun jest kiepski, dla innych świetna zabawa. Nart nie zniszczyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Obiecali zakończenie sezonu w weekend majowy! Tak dobrze nie będzie. Środkowy odcinek trasy nie wytrzyma. Po drugi, to już jest ekonomicznie nieopłacalne. Wczoraj jeździło kilkanaście osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi