Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 43 minuty temu, Wujot napisał: Ten warun to chyba tylko na fotach. Jak byliśmy tydzień temu to zjazdów na dół praktycznie nie było (Spieljoch, Aschau, Kaltenbach, Zell am Ziller - zamknięte i rzeczywiście raczej nie warto było próbować. Z Eggalm słabo, z Tuxa OK, Ahorna nie zdążyliśmy przyuważyć. Chyba, że coś się zmieniło. Pozdro Wiesiek Zjazdu poniżej stacji pośredniej gondol do Zell am Ziller rzeczywiście nie ma. Jeździ się na górze i w sobotę z uwagi na temperatury było kiepsko podobno już od 11-tej (ja zaczynałem od 13tej i była ciapa); w niedzielę było dobrze, bo było dużo chłodniej (w nocy na minusie) - po nocy dość betonowo z czasem puszczało i cukier robił się na niższych trasach. Na górze było więcej niż ok i można się było spokojnie wyjeździć (nie mówię o off piste, ale to i tak nie moja bajka). Biorąc pod uwagę jednak prognozy pogody dla Zell am Ziller i temperatury zapowiadane w okolicach 20 stopni C dla tej miejscowości, to pewnie warunki będą bardziej jak w sobotę niż w niedzielę, czyli ciapowato. Myślę więc, że to pora bardziej na lodowce niż niżej położone ośrodki. A tak naprawdę to chyba w ogóle pora bardziej na rower niż narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 (edytowane) Wczoraj ostatni dzien w Zillertalu i wybor padl na Arene. Ani chwili nie zaluje tej decyzji. Trasy na gorze byly bdb az do 14.00. Nocny przymrozek zrobil swoje. Rano w Mayrhofen szron na autach, poczym okolo 15:00 20 stopni w miescie Oczywiscie nizej bylo miekko, ale mala frekwencja i nietkniete trasy uczynily jazde mega przyjemna. Jedynie zjazd do Gerlos byl dosc rozjechany ze wzgledu na duza ilosc szkolek. A tak to wygladalo. Edytowane 28 Marzec 2017 przez artix 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 (edytowane) Na koniec Zillertal pokazał Ci piękne oblicze, byś nie zapomniał powrócić w te cudowne rejony (jak najszybciej). I tego Artur Tobie życzę! Edytowane 28 Marzec 2017 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 1 godzinę temu, artix napisał: Te dzikie tłumy - jak Ty to wytrzymałeś! Po kierunku światła widać, ze to popołudnie (a nie jak ktoś by mógł myśleć pierwsze poranne szusy) Pozdro Wiesiek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 No ludu było Wiesiu [emoji23]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Mój elefon nie chce zmienić lokalizacji ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Ja się wcale nie dziwię. Słońce, narty, wiosenny feeling ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 (edytowane) @artix Piękne narty pod koniec sezonu Ci się udały! Super! Thx za relacje. PS. Film jakiś będzie? Edytowane 28 Marzec 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Mariusz, kamera się odkleiła, kupiłem tape w Mayrhofen ale dupa, nie trzymał. Później nie było już czasu. A czy to koniec sezonu? Kto wie? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 (edytowane) 7 godzin temu, artix napisał: Ta czarnulka po lewej... ale bym ją przerżnął! Dzięki za relację! Wspomnienia wracają. Pięknie trafiłeś. Edytowane 28 Marzec 2017 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 4 godziny temu, artix napisał: Mój elefon nie chce zmienić lokalizacji ? I się nie dziwię...Takie warunki narciarskie lubię najbardziej a czy to są Alpy , Dolomity czy Chopok to dla mnie bez znaczenia. Słońce mało ludzi - czas zwalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Dnia 28.03.2017 o 22:09, Torres napisał: Słońce mało ludzi - czas zwalnia Farciarz jesteś! Mnie tam zawsze przyśpiesza! Zanim się spostrzegę, już wracać muszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Ale ekstra wypad sobie zrobiłeś i wierzę, że jeszcze nie zamknąłeś tym wyjazdem sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Wspomnienia wracają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 4 godziny temu, artix napisał: Wspomnienia wracają Jakże miłe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Ostatnie 12 mam w domu i trza chyba jechac po nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Artur, koniecznie bo waruny są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi