artix Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Dotarłem dziś w południe. Jazdę zaczęliśmy na Ahornie i po zjeździe na sam dół szybko na Penken. Za ciepło. Cukier wszędzie po południu. Tak sobie mieszkamy. Centrum Mayrhofen Jutro Król 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 W dolinie już wiosna, a prognozy super! ... na rower To chyba trzeba jechać na Hintertuxa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Tak, jutro Tux. Jest za ciepło i trasy się szybko degradują. Fotki zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 W zeszłym tygodniu mieliśmy 6 dni lampy, ale niestety ciepełko. Dało się pojeździć 8-9 - stoki zmrożone po nocy. Potem do 11-12 to tylko powyżej 2tys. Ostatnie dwa dni spędziliśmy na Tuxie właśnie ze względu na temperaturę i cukier na trasach. Od 8 do 11 pomiędzy 2600 do 3200 w miarę pusto, temperatura na "-" i jazda do oporu. Potem robiło się gęsto na trasach. W miarę pusto było tylko na niebieskich, ale ... te orczyki to dają po nogach. Teraz powinno był lepiej (mniej ludzi). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Pozdrów artix ode mnie mój kochany Zillertal . Cudnego szusowania. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Artur - dobrych szusów na Tuxie!!! Pozdro dla Chłopaków... ...i powiedź im, że tylko dwie krótkie przerwy w trakcie jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Artur beznadzieja,naprawdę beznadzieja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 A dziś tak 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 A o której były te tłumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 1 godzinę temu, gregre0 napisał: A o której były te tłumy? Około 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Komentować chyba nie muszę ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Pięknie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Wieczorem sofcik w mieście. Temperatura typowo letnia. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Tez pozdrawiam z Zillertal. Niestety samolot z KRK wystartował z ponad 2h opóźnieniem ze względu na mgle i na stok dotarłem dopiero o 13tej. Niestety stoki mocno zdegradowane ale z uwagi na ciśnienie spowodowane opóźnieniem nie odpuściłem do końca. Na gorze nie było tragedii choć jak zjechałem na dół to stwierdziłem, ze tęsknie za swoją kolarka i pogoda jest zdecydowanie rowerowa. Jutro jazda do oporu i potem do Monachium na samolot do KRK. Ot taki szybki wyjazd, bo mnie w domu skręcało a dzięki milom Miles and More trafiłem bilety lotnicze za ok 220 pln w obie strony z nartami, które poleciały jako mój bagaż rejestrowy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 (edytowane) Dziś kolejny dzień na lodowcu. Chłodniej, ale ze zmienną pogodą. Z prędkością trochę przesadziłem jak na moje narty ? Co jutro? Może Arena. Decyzja rano. Edytowane 26 Marzec 2017 przez artix 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 @artix nakręć coś kamerą Fotka z fotela - bomba... ...ale ta na fejsie z fotelem i Panią lepsza Lampy jutro i ciśnij!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Właśnie siedzę na lotnisku w Monachium. Dziś była jazda na Zillertal Arena. Postanowiłem nadrobić nieco to co straciłem przez wczorajsze spóźnienie samolotu. Skiline pokazało coś koło 11500 vertical meters i 75 km przejechanego dystansu. Udało sie wiec niezle pojeździć. Dzis pogoda z jednej strony lepsza, bo chłodniej i trasy generalnie dobrze sie trzymały, natomiast od 13tej była zabawa z chmurami. Raz wjeżdżało sie w chmurę bez żadnej widoczności a za chwile jechało sie w słońcu. Udało nam sie jednak trochę tym chmurom pouciekac i w sumie złożył sie z tego fajny dzień. Tu jeszcze pare fotek z dnia dzisiejszego. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Pięknie panowie,pięknie,warun daje do myślenia Ps.Cosworth,gratki samozaparcia bo jeszcze rok temu coś nie byłeś tak zdyscyplinowany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Rewelacja panowie! Chciałby choć raz zjechać z Ahorna... Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 (edytowane) @Cosworth240 , czyli podobnie jak my na Tuxie. Sorry ze nie zaproponowałem spotkania nawet na 5 minut by pogadać. Grafik był napięty i ekipa ciągle mnie gdzieś wlekła za sobą. A na nartach mamy jednego z hamulcem w nogach. Więc wspólnej jazdy by też nie było Edytowane 27 Marzec 2017 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Dnia 25.03.2017 o 16:06, artix napisał: Komentować chyba nie muszę ? I nawet ku....a nie próbuj Ale macie fajnie. @Cosworth240 dzięki za fotki z "mojej" arenki. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 2 godziny temu, artix napisał: @Cosworth240 , czyli podobnie jak my na Tuxie. Sorry ze nie zaproponowałem spotkania nawet na 5 minut by pogadać. Grafik był napięty i ekipa ciągle mnie gdzieś wlekła za sobą. A na nartach mamy jednego z hamulcem w nogach. Więc wspólnej jazdy by też nie było Spoko. U mnie też grafik był trochę napięty, bo był to wypad na mocnym czasowym ciśnieniu. Z samolotu w sobotę prosto na stok i w niedzielę ze stoku prosto do samolotu. Może następnym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 12 godzin temu, marcinn napisał: Pięknie panowie,pięknie,warun daje do myślenia Ps.Cosworth,gratki samozaparcia bo jeszcze rok temu coś nie byłeś tak zdyscyplinowany W tym wyjeździe nie było elementu samodyscypliny, były natomiast emocje spowodowane ogólnym wkurw... że wszyscy dookoła jeżdżą a ja siedzę w domu ;-) No i spontanicznie postanowiłem to zmienić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Bardzo ,szybki,dobry sponton Tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 16 godzin temu, marcinn napisał: Pięknie panowie,pięknie,warun daje do myślenia Ps.Cosworth,gratki samozaparcia bo jeszcze rok temu coś nie byłeś tak zdyscyplinowany Ten warun to chyba tylko na fotach. Jak byliśmy tydzień temu to zjazdów na dół praktycznie nie było (Spieljoch, Aschau, Kaltenbach, Zell am Ziller - zamknięte i rzeczywiście raczej nie warto było próbować. Z Eggalm słabo, z Tuxa OK, Ahorna nie zdążyliśmy przyuważyć. Chyba, że coś się zmieniło. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi