Enduroski Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 na poprawę humoru i przesilenie wiosenne, przygotowałem kompilację z różnych filmików które przewijały się w tym roku :d:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Tu na filmach są młodzi ludzie. To nie "Janusze", bo ci są w kolejkach do lekarzy bądź na listach emerytów czy w cmentarnych wykazach. Tu mamy raczej do czynienia z "Sebastianami", "Dawidami" nart! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Masakra, co za debile. Ciekawe ilu ucierpialo podczas kręcenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Dla mnie w większości głupota, bezmyślność, brak szacunku dla swojego zdrowia i bezpieczeństwa... Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 minuty temu, idealist napisał: Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Masz rację. Mnie też nie - no może poza tym gościem na orczyku z deską pod pachą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 minuty temu, idealist napisał: Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Masz rację. Mnie też nie - no może poza tym gościem na orczyku z deską pod pachą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Analiza Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 No to możliwe, że ja jestem infantylna, bo mnie większość śmieszy Nie wygląda to na wyreżyserowane i może dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 (edytowane) Mnie śmieszą drastyczne wypadki. Lubię patrzeć na cierpienie ludzkie. Doznaję niesamowitej radości jak widzę krew, wystające kosci ze złamanych kończyn. Nawet ogladanie płaczących z rozpaczy ludzi sprawia mi radość. Serio, co może być śmiesznego w tym, że ktoś robi sobie krzywdę? Wiele tych filmików kończy się na upadku, bez pokazywania dalszego ciagu i "zbierania zwłok". Czy tak trudno wyobrazić sobie ciag dalszy i wczuć się niejako w poszkodowanego? Zeby nie było, moje uwagi dotyczą kilku filmów, nie wszystkich. Edytowane 10 Marzec 2017 przez Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 http://www.gazetakrakowska.pl/turystyka/narty/a/czarny-gron-janusze-nart-w-akcji-zobacz-co-oni-tam-wyprawiaja-wideo,12886120/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 (edytowane) Co robił dzisiaj forumowicz na Ondraszku ? Jakieś pomysły ? Edytowane 4 Luty 2018 przez andy-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 no rzyg jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 kombinezon niebieski, jak instruktorski to musi być paw po tych 3 promilach pewnie Gdzie pięciolatek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Jak narciarz,forumowicz wisi na płocie na Ondraszku ,to od razu zwraca i pijak ?...moim zdaniem ktoś życzliwy popchnął kolegę na płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Sprawdza ile jest śniegu poza trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2023 Sezon ogórkowy, morze zamiast nart, choć w tym Koszalinie ch... nie może https://fb.watch/m6tfVSlOKh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2023 Niektórzy nie musza mieć nart, początek i sam koniec filmu https://www.fakt.pl/polityka/wybory-2023-sztab-konfederacji-w-kielcach-czy-on-byl-pijany/rwgx9n9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2023 Takie tam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2023 I jak tu się skupić na czytaniu forum, jak widzę takie reklamy ? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 1 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2023 Jakbyś się skupił na tematach narciarskich, to by Ci się Trentino wyświetlało 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Nart nie ma nawet w tle ale jest majówka i ulubiony sposób spędzania czasu przez narciarzy nie tylko tych z miasta… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 6 godzin temu, sstar napisał: Nart nie ma nawet w tle ale jest majówka i ulubiony sposób spędzania czasu przez narciarzy nie tylko tych z miasta… kiedy ruszasz na ten upragniony Berlin ?🌈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj (edytowane) 21 minut temu, Jeeb napisał: kiedy ruszasz na ten upragniony Berlin ?🌈 Ty czytasz polski trudna język? Kto rusza? Takie pytanie pomocnicze? Wróć do kraju poducz się polskiego i będzie git. Wtedy będzie jasne kto rusza i kiedy, a nawet gdzie rusza, bo bez zrozumienia języka polskiego ani rusz. PS a tak w ogóle to była wrzutka o ludziach z miasta i whisky. Nawiasem mówiąc. To jak z twoimi postami ani to mądre ani zabawne. Edytowane 12 Maj przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Godzinę temu, sstar napisał: Ty czytasz polski trudna język? Kto rusza? Takie pytanie pomocnicze? Wróć do kraju poducz się polskiego i będzie git. Wtedy będzie jasne kto rusza i kiedy, a nawet gdzie rusza, bo bez zrozumienia języka polskiego ani rusz. PS a tak w ogóle to była wrzutka o ludziach z miasta i whisky. Nawiasem mówiąc. To jak z twoimi postami ani to mądre ani zabawne. Piszesz w dziale Humor, a humory u Ciebie za grosz. Jakbyś połknął kijek z karbonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj (edytowane) 6 godzin temu, MarioJ napisał: Piszesz w dziale Humor, a humory u Ciebie za grosz. Jakbyś połknął kijek z karbonu. Rozumiem, że jesteś fanem whisky i to z miasta. Szanuję. Ja taki bardziej wsiowy jak Wiszowata. PS no i możliwe, że ruszanie na Berlin bardziej cię śmieszy jak Jeeba… ot taki subtelny i wyrafinowany humor. Podziwiam. Zazdroszczę. Edytowane 13 Maj przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi