adamello Napisano 2 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2005 Witam pozytywnie zakreconych zapalencow nart :-) chce kupic narty, mysle o fischerach, jezdze ok 8 lat, obecnie na blizardach tzw polkarvingi, juz sie wyjezdzily hehe najwyzszy czas na powazne zmiany mam 184cm 75kg Potrzebuje nartę w miare uniwersalną tak zeby i przyciąc i troche pobawic sie. W maksie poradzili mi rc4 race sc lub rc4 race c Co o tym sądzicie i jaką wybrac dlugosć wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2005 jakie fischery kupic? ja bym brał fischer rc4 world cup sc o dł 165cm:) albo 160:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2005 jakie fischery kupic? Zgadzam się z bugajsonem, ja mam 182 i 70 kg i mam tą nartę na 160 a zastanawiałem się nad 155 ale bariera psychiczna mi na to nie pozwoliła - do niedawna jeździłem na polsportach 2 metrowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 jakie fischery kupic? Ja bym brał RACE SC albo RX8 w dl 165. Ale to tylko moje zdanie Pozdr. Bobic by Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamello Napisano 3 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 jakie fischery kupic? Skłaniam się do odpowiedzi Bobica raczej RACE SC 165cm RACE WC moze okazac się przesadą a w końcu tu o to chodzi żeby sie dobrze bawic na nartach Ale dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 jakie fischery kupic? Witam Ja bym ci polecał RX8 albo Rx6 tez fajna nartka albo Rc4 Race przy twoim wzroscie minimum 165 długosci a nawet spokojnie byśmogł mieć 170 ja teraz śmigam na 170 dynmica i mam 184 wzrostu wcale nie uwarzam że jest to narta zadługa Pozdrawiam Wybór należy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi