MajorSki Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Ktoś rozpoznaje miejsce? zjazd z okolic Konskiego w stronę Lukovej? Jasiek może Ty rozpoznasz? To tak ku przestrodze, teren wydaje się mało stromy, mało śniegu, nie w terenie typowo freerajdowym - żleby, wystaje kosówka i drzewka. Pozdr Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 To raczej nie jest tam. Ale szokujące nie raz jeździłem po takich terenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 (edytowane) Wiesz na tym filmie wiele nie widać ale na 90% stawiał bym na Pekna Vyhliadka w kierunku wschodnim tam jest bardzo podobny teren widoczny na początku filmu. Edytowane 6 Marzec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 No właśnie też mi się tak wydawało że to gdzieś w stronę tego starego orczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 (edytowane) No dokładnie, tylko ze szczytu nie na orczyk (w kierunku Rovnej Holi) tylko prosto i w prawo bardziej na Vyhliadkę (tak ja wyjazd ze żlebów). Edytowane 6 Marzec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 6 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 No zjazd prosto w dół to jest właśnie do Lukovej Doliny i chodziło mi o Vyhliadkę, na mapie to jest oznaczone jako całe pasmo "Konsky Grun" tutaj ładnie widać str. 12 pdf (str22 przewodnika freerajd) - strefa 5. Ale są jakieś zjazdy zaznaczone na czerwono czyli raczej stromsze, może filmik spłaszcza, ewidentnie widać, że mocno nawiane.http://www.jasna.sk/fileadmin/sandbox2/Freeride_prirucka_2017_nahlad.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 (edytowane) Według mnie to w tym rejonie Tylko z tą datą coś mi nie pasi. Tam nie ma tyle śniegu, nawet na szczyt Peknej Vychliadki nie da się dojechać! Edytowane 6 Marzec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Sam zobacz fotki z soboty i niedzieli. A lawina niby w czwartek? sypki śnieżek przy odwilży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Jasiek to bedzie mocno nawiany snieg, a taki jest bardzo lawiniasty, chyba 90% wypadkow jest po mocnym wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Może tak być... wiało jak diabli i to z z zachodu...to by mogło tak być nawet jest to bardzo prawdopodobne, szaleńcy są wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi