lski@interia.pl Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 (edytowane) Zwabiony zawodami Grand Prix Beskid Card,przejeżdżając zresztą w pobliżu,udałem się na stok Kasina.Śniegu sporo,ludzi średnio; o ile rano jeszcze było w miarę gładko,bardzo szybko śnieg zmienił się w odsypy z kaszy.Organizatorzy chyba na to czekali,maksymalnie odkładając godzinę startu.Niewątpliwie było to atrakcyjniejsze dla widzów,gdy na szybkim gigancie śnieg usiłuje zabrać nartę zawodnikowi. A że zawody zgromadziły spory przekrój mistrzów,czasem nie było wiadomo,czy gość odśnieża trasę czy robi czas,taki respekt budził w niektórych szybki gigant w rynnach z kaszy... O dziwo w tym samym czasie doniesiono mi,że koledzy ,którzy trenują rano w słowackiej Makovicy-nisko,południowa strona,jeszcze o 10tej godzinie jeżdżą po lodzie... Edytowane 4 Marzec 2017 przez lski@interia.pl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Masz może jakiś filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 2 godziny temu, waldek~ napisał: Masz może jakiś filmik? Nie,ale na stronie Grand Prix Beskid Card ma cos być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 JUTRO BEDE NA PILSKU czerwona kurtka INSTRUKTOR .chetnie pogadam ze SKIONLINE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Cześć Byłem wieczorem, mieciutko od razu, ale jak mogło być inaczej jak było 13-14 stopni. Na szerokich nartach sam miód, frekwencja znikoma. Wieczorna jazda na tym stoku ma niesamowity urok, wyciagiem jedzie sie przez las, ksiezyc świeci i gwiazdy, jest taka ciszai spokój , tylko drzewa szumią. Bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Maślę że Chamy 97 Ci spasowały Dziś zabieram je na wyjazd jako jedyne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Dobry wybór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 To to ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Dziś z rana o dziwo twardo mimo temperatury +11 o 8:00....i tak przez pół godziny, a potem jak wczoraj. Ludzi jak na zdjęciach. Sloneczko świeci, ptaszki śpiewają, biało pod nartami, czego chcieć więcej. Leżaki już czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi