kpt Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 ZASTANAWIAM SIE CZY fischer z tego roku wniósl w budowe narty jakąś nowinke technologiczna, która pozwolila by odczuc ją. Mniemam, że narty te niczym, prócz szaty graficznej sie nie różnia sie od poprzedniczki z roku 2004/2005...??? Ciekaw jestem opini osob , które mialy zaszczyt jeżdzić na tych nartach z dwoch ostatnich sezonów.?? Pozdro Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? No to niestety jestes w bledzie. Niewielkim, ale.... W tym sezonie zmieniono frequecy tuning na bardziej stabilny oraz plyte Race Plate. No, a reszta na razie bez zmian. Z to w przyszlym roku, w Fischerze zmieni sie:........ ...dowiecie sie po ISPO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? Z tymi nartami robi sie z czasem cos co przypomina mi przemysł samochodowy..;-) Coraz wiecej technologii, a palą tyle samo...heheh. Sorry za zart nie na temat. Mam nadzieje ze sie mylę :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? moim zdaniem jaśli się nawet różnią tą tak zwaną "zaawansowaną technologią" która to w warunkach laboratoryjnych daje piorunujące efekty to na stoku nawet narciarz expert nie uzna tej różnicy. jaśli pytasz bo masz okazję kupić ubiegłoroczny model taniej od modelu 2006 to bierz ubiegłoroczny a parę zł. zosyanie ci w kieszeni, a jeśli nosisz się z zamiarem wymiany modelu 2005 na 2006 to daruj sobie szkoda kasy. ps. ja od zeszłego sezonu jeżdżę na Fischerach RC4 SC i naprawdę są super(wcześniej jeżdziłem na Atomicach SL9)- Fischer o niebo lepsze polecam pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 2 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? Dzieki za odp. o takie informacje mi chodzilo! Przyznam ,że Fischer równiez wydaje mi sie lepszy od Sl9;)(jezeli chodzi o sezon 2004/2005) Fischer górą ... Pozdrawiam Pawel;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? a najbardziej jestem wkurzony że jeszcze w styczniu pojechaliśmy do włoch i w takich warunkach!!!!!!!!!! męczyłem się na SL9- naszczęście nieświadomy własnych cierpień bo wtedy jeczsze nie miałem okazji przetestować fischeruw. pozdr. sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..??? Tak szata graficzna sie zmienaia szybciej niż tachnologia nart jeździłem na owych nartach i są super ale nomen omen są też inne firmy również bardzo dobre Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi