Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

CZY FISCHER WC SC Z 2005/06 RÓŻNI SIE ..???

kpt

Rekomendowane odpowiedzi

ZASTANAWIAM SIE CZY fischer z tego roku wniósl w budowe narty jakąś nowinke technologiczna, która pozwolila by odczuc ją. Mniemam, że narty te niczym, prócz szaty graficznej sie nie różnia sie od poprzedniczki z roku 2004/2005...???

Ciekaw jestem opini osob , które mialy zaszczyt jeżdzić na tych nartach z dwoch ostatnich sezonów.??

Pozdro Pawel

No to niestety jestes w bledzie.

Niewielkim, ale....

W tym sezonie zmieniono frequecy tuning na bardziej stabilny oraz plyte Race Plate.

No, a reszta na razie bez zmian.

Z to w przyszlym roku, w Fischerze zmieni sie:........

...dowiecie sie po ISPO.

moim zdaniem jaśli się nawet różnią tą tak zwaną "zaawansowaną technologią" która to w warunkach laboratoryjnych daje piorunujące efekty to na stoku nawet narciarz expert nie uzna tej różnicy. jaśli pytasz bo masz okazję kupić ubiegłoroczny model taniej od modelu 2006 to bierz ubiegłoroczny a parę zł. zosyanie ci w kieszeni, a jeśli nosisz się z zamiarem wymiany modelu 2005 na 2006 to daruj sobie szkoda kasy.

ps. ja od zeszłego sezonu jeżdżę na Fischerach RC4 SC i naprawdę są super(wcześniej jeżdziłem na Atomicach SL9)- Fischer o niebo lepsze polecam

pozdrawiam sławek

a najbardziej jestem wkurzony że jeszcze w styczniu pojechaliśmy do włoch i w takich warunkach!!!!!!!!!! męczyłem się na SL9- naszczęście nieświadomy własnych cierpień bo wtedy jeczsze nie miałem okazji przetestować fischeruw.

pozdr. sławek

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...