marionen Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Dnia 26.02.2017 o 18:01, Greg napisał: Ach jooo... :-) Mam też takie, na MRR z rotamatem.... A już otrzymałem domowy nakaz eksmitowania nieużywanych sprzętów, teraz mam argument :-) Wiem, że nie są młode, ale mają swoją historię i eksmisji nigdy nie dostaną. Puki mają krawędzie i ślizgi będę je próbował poskromić. Pierwszym właścicielem tych nart był medalista Mistrzostw Polski Juniorów. Po tylu latach pozostał jeszcze Jego podpis. Niestety brak środków finansowych (rodzice nauczyciele wf), pozbawił tego utalentowanego sportowca możliwości dalszego rozwoju. Obecnie trenuje czołówkę polskich alpejczyków w jednej z najlepszych szkół narciarskich w Zakopanem (M....). Wracając do Fischerów, nie były to najlepsze narty Bartka i po jakimś czasie oddał je swojemu trenerowi (Wojtkowi). Jemu nie bardzo pasowały i dostał je nasz kolega Adam, który po sezonie jeżdżenia kupił nowe Voelkle. I tak narty trafiły do mnie. U mnie dociągną do emerytury (swojej albo mojej). Na pewno nie skończą na śmietniku. Trasy COS fantastyczne, widoki jeszcze ładniejsze. Kilka fot muszę jeszcze wrzucić... Zapewne jeszcze nie raz wrócę do Szczyrku, było cudownie (WZF to jest to) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Dnia 26.02.2017 o 10:16, Góral spod Skrzycznego napisał: Gratuluję wygranej i życzę kolejnej w Zieleńcu w takim razie. Obiecałem Artixowi, że nie będzie gorzej niż w Szczyrku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Gratuluję Mario, szkoda że nie byłem na miejscu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi