artix Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Dziś z córką odwiedziłem ponownie Szczyrk. Rano szybkie spotkanie z Marionen i Anią poczym rozdzielamy się. Maroionen ma wyższe cele niż slizganie się ? Gigant. Pare zjazdów na Dużem Skrzycznem i postanawiamy uciekać na małe. Nie byłem wcześniej więc chęć tym bardziej wielka. Bylo lodowo i zimno ❄ jazda mało przyjemna. W nocy było dużo na minusie, a co się dzieje po odwilzy pisać nie muszę. Decyzja więc była strzałem w 10. Góra dostajemy się na drugą stronę. Świetna przygoda dla mojej córki i przepiękne widoki gdyż słońce zaczyna przebijać się coraz mocniej. Mimo prób nie udało się poznać Andyiego Może się jeszcze kiedyś uda. Na Małym fajna jazda. Dużo lepsze warunki w porównaniu z Dużym. Jeździmy cały czas góra dół. Kolejny polski ośrodek z wielkim potencjałem. W pewnym momencie zauważam odpiera kieszeń w spodniach córki. Pytam, gdzie twój telefon. Prawie płacz ? Panika, córką się trzęsie, ja próbuję dzwonić na jej telefon. Jest sygnał. Odbiera Pan w knajpie na górze. Telefon znaleźli Rosjanie i oddali do baru Nowy iPhone 6 Gdy pojechaliśmy byli tam na kolejnego kielicha. Tym razem ja uregulowałem rachunek i serdecznie podziękowałem. Dobrzy ludzie. Cdn 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 (edytowane) Po trzeciej zjazd na sam dół i taxi na Duże Skrzyczne na parking po auto. Tam rozmawiam z Maćkiem przez telefon, a on stoi w tłumie 5 metrów obok mnie na rozdaniu nagród po zawodach. Trochę pogadaliśmy cała paczka, kawa i do domku. Jak zwykle miło było się spotkać. Trochę fotek. Na pierwszym zdjęciu miejsce gdzie został telefon. Edytowane 25 Luty 2017 przez artix 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Super, że udało się spotkać! Choć dziś nieomal dałem ciała... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 SON właśnie z tego słynie, zawsze znajdziesz coś dla siebie przy tej ilości tras. Nigdy nie żałowałem wyboru tego ośrodka na dany weekend. A w COS coś zawsze wypadnie, albo lodowisko, huraganisko, albo Grzebień zamkną bo Marionen na zawody przyjeżdża ?. Bardzo sie cieszę, ze sie podobało. Mnie dziś zatrzymały moje dolegliwości w domu. Żałuję. Hey 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 2 godziny temu, artix napisał: Na pierwszym zdjęciu miejsce gdzie został telefon. Bacówka na Płoncycce Kocham to miejsce. Najlepszy zwęglony szaszłyk Fajnie, że Wam się podobało. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Parę fotek z dzisiejszego spotkania. Było super! Trochę jedynie zaskoczył mnie lód i mróz... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 26 minutes ago, johnny_narciarz said: Było super! Trochę jedynie zaskoczył mnie lód i mróz... Zawsze miałem jak najlepsze zdanie o K2 Rictor (miałem 2 pary, a teraz syn ma trzecia parę), ale, że można na nich zawody wygrywać na lodzie ? - SZACUN i gratulacje Marionen. No chyba, że są to narty wciśnięte zawodnikowi na mecie przez sponsora tak jak na Pucharze Świata. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 1 minutę temu, andy-w napisał: No chyba, że są to narty wciśnięte zawodnikowi na mecie przez sponsora tak jak na Pucharze Świata. Jaki sponsor, takie narty... Trzeba było zaopatrzyć mistrza w sprzęt! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 (edytowane) i najlepsze, z Burmistrzem... Wspomnienia po Szczyrkkaido... Edytowane 25 Luty 2017 przez johnny_narciarz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Najlepsze to oto Dziękuję za miłe spotkanie w Szczyrku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 4 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: . Bardzo sie cieszę, ze sie podobało. Podobały mi się również widoczki z okna "Panoramy" w Szczyrku A rano o 7-mej .... bajka- Skrzyczne 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Wielkie dzięki dla Artix z córką, Johnny z Dżonką za spotkanie. W Szczyrku było świetnie. Dlaczego ja dopiero teraz tu przyjechałem. Widoki z trasy Fis niezwykłe i niesamowite. Piękniejszych nie ma nigdzie. Bardzo żałuję Andy-W, że spotkanie nam nie wyszło, ale jakby co numer zapisałem. Coś więcej skrobnę wieczorem albo jutro. Niestety obowiązki wzywają do Zieleńca, muszę już pędzić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Dzięki Chłopaki za relacę - serce rośnie od tych forumowych spotkań Mario dla Ciebie gratulacje za kolejne pudło! Super!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 4 godziny temu, marionen napisał: Wielkie dzięki dla Artix z córką, Johnny z Dżonką za spotkanie. W Szczyrku było świetnie. Dlaczego ja dopiero teraz tu przyjechałem. Widoki z trasy Fis niezwykłe i niesamowite. Piękniejszych nie ma nigdzie. Bardzo żałuję Andy-W, że spotkanie nam nie wyszło, ale jakby co numer zapisałem. Coś więcej skrobnę wieczorem albo jutro. Niestety obowiązki wzywają do Zieleńca, muszę już pędzić. Gratuluję wygranej i życzę kolejnej w Zieleńcu w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Annaa napisał: Najlepsze to oto Dziękuję za miłe spotkanie w Szczyrku Kogoś tu brakuję... i ta osoba nie robiła tego zdjęcia... Edytowane 26 Luty 2017 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Oj jak ja wam zazdroszczę takich forumowych spotkań. Do tego jeszcze w Szczyrku, super trasy i te widoki.... Dzięki waszym relacją powracam myślami do świąteczno - sylwestrowego pobytu w Sczyrku. Artix dobrze że komórkowa przygoda zakończyła się dobrze. Gratulacje dla Mario. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 21 minut temu, waldek~ napisał: Oj jak ja wam zazdroszczę takich forumowych spotkań. Do tego jeszcze w Szczyrku, super trasy i te widoki.... Dzięki waszym relacją powracam myślami do świąteczno - sylwestrowego pobytu w Sczyrku. Artix dobrze że komórkowa przygoda zakończyła się dobrze. Gratulacje dla Mario. Waldek, nic tylko deklarować się i wpadać Dzięki takim spotkaniom kocham to forum. Poprzez 0101 poznaje wspaniałych ludzi. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 Gdyby to było takie proste, mieszkam trochę za daleko. Mam do Sczyrku ponad 800 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 10 minutes ago, waldek~ said: Gdyby to było takie proste, mieszkam trochę za daleko. Mam do Sczyrku ponad 800 km. Artix mieszka dużo dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 To następnym razem jak będziemy się wybierać do Polski to może uda się coś zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 (edytowane) 6 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Kogoś tu brakuję... i ta osoba nie robiła tego zdjęcia... yyyyy...chodzi Ci o burmistrza? Edytowane 26 Luty 2017 przez Annaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 17 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Jaki sponsor, takie narty... Trzeba było zaopatrzyć mistrza w sprzęt! Na zawodach moim zdaniem ,te narty, też godne uwagi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 A nic o kiełbasce u Józka w Hiltonie nie piszecie, nawet P. Martyna W. zawsze do niego wstąpi jak jest na Skrzycznem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 3 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: A nic o kiełbasce u Józka w Hiltonie nie piszecie, nawet P. Martyna W. zawsze do niego wstąpi jak jest na Skrzycznem. Smażyli cuda mięsko i kiełbaski na grillu....czułam ten wspaniały zapach,odpoczywając pod Skrzycznem. kąsając sobie skromnie jabłuszko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 (edytowane) 53 minuty temu, Annaa napisał: Na zawodach moim zdaniem ,te narty, też godne uwagi Ach jooo... :-) Mam też takie, na MRR z rotamatem.... A już otrzymałem domowy nakaz eksmitowania nieużywanych sprzętów, teraz mam argument :-) Edytowane 26 Luty 2017 przez Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi