Staszek Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Jacku. W tamtym roku brakowało mi bieżących informacji tzw. newsów. Muszę stwierdzic że teraz jest olbrzymia poprawa.Oby chciało Ci sie tak przynajmniej do końca sezonu .;-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Do JC A ja bym chciał otrzymywać newsy na skrzynkę, bo jak dotąd do mnie nic nie dociera. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Do JC też się zapisałem i nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Do JC E tam Niusy. Co z KOnkursem? Ja juz mam 30 pkt;)) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Do JC No to luzik. Tyle , ze wtym roku narty bedziesz musial sobie kupic sam ;-))) Pozdro J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Do JC Nie martw się Wodzu-JC na razie udziela się w innych wątkach, może kiedyś nam odpowie;)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2002 Do JC jestem, jestem... Obiecuję się poprawić i uruchomić newsletter jak najszybciej! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi