sruba133 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Witam Proszę o opinię tego co udało się zmontować jak i techniki jazdy uczestników wszelkie opinie mile widziane Pozdrawiam Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Ja Ciebie Mateuszu tez pozdrawiam.Mam nadzieje ze wrociliscie cali i zdrowi. No i juz, ja mam tyle do powiedzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Chciałeś nas sprowokować. ,,Fajne'' zabawy na śniegu. To drinkowanie to na pokaz, chyba bo tacy ,,zabawowi'' w rzeczywistości nie jesteście.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Albo potwierdza się to co napisał Janek, albo chcesz komuś zaimponować. Alkohol nie sprzyja poprawnej jeździe na nartach, co widać na załączonym, przez Ciebie filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Ćwiczcie technikę, bo za wiele jej nie widać. Jesteście grupą średnich i słabych narciarzy, dużo przed wami. Nie wiem po kiego te procenty co rusz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi