marcinn Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Wczoraj w czasie jazdy u naszych południowych sąsiadów knedylków w Severce lokalny goprowiec dał mi namiar jak to określił do nie fungowatego już ośrodka narciarskiego Prelać,tuż przy granicy z Słowacją,który cechują duże opady naturalnego śniegu a co za tym idzie fajne warunki na tury. Dziś to sprawdziłem z samego ranka. Sam dojazd z Cieszyna ok 1 godzinki. Jakieś 5 min przed dojazdem na miejsce klimat zmienia się na bardziej zimowy,dużo więcej śniegu,niższa temperatura. Zimowo,zdecydowanie zimowo Samo wejście na szczyt bez napinki zajmuje ok 45min,zależy od wariantu jaki wybierzemy Ja raz turawałem centralnie pod wyciągiem,zjazd na sam dół,następnie wejście bardziej z lewej strony Pogoda z rana na minusie,ładnie ale jak wyjeżdżałem zaczęło się dziać. Śnieżyca na maksa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 widać , że śniegu tam moc Ps jak buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 8 godzin temu, aklim napisał: widać , że śniegu tam moc Ps jak buty ? Ku.... Andrzej nie pytaj Nie siadly,biore z nimi rozwód Szukam nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 3 godziny temu, marcinn napisał: Nie siadly,biore z nimi rozwód życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 I znowu by mi umknęło... Marcin - kolejne zapomniane przez świat miejsce - powtórzę: bardzo lubię takie miejscówki Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi