aklim Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 (edytowane) To była naprawdę udana narciarsko sobota i niedziela . W sobotę WZF na Pilsku , a w niedzielę ....... , ale po kolei . Plan na miniony weekend był następujący : sobota - WZF na Pilsku , niedziela - jakaś tura w Tatrach, ale wybór miejscówki zależny był od pogodowych prognoz . Aura w sobotę , była ,powiedzmy , średnia , natomiast na niedzielę większość portali pogodowych pokazywała ,że będzie słonecznie . No to jak ma być słońce , to zapada decyzja- idziemy na Wołka ( Wołowiec 2064 m n.p.m. w Tatrach Zachodnich ) .W końcu inauguruję skitury w Tatrach w tym sezonie ! Jedziemy w pięć osób : Aga , Krzych , Filip ,Rafał i ja ofkors . Start zaplanowaliśmy od strony słowackiej a dokładnie idziemy żółtym szlakiem z Latanej Doliny przez Zabrat i Rakoń .Z parkingu startujemy ok. 6,40 . Po drodze pogoda zaczyna się poprawiać i w momencie wychodzenia powyżej granicy lasu ukazuje nam się taki oto widok Po prostu robi się PIĘKNIE , więc turowanie w takich okolicznościach przyrody jest MEGA przyjemne . Idziemy nie forsując jakiegoś mocnego tempa , co jakiś czas robiąc "sesje zdjęciowe " . W końcu , po ok 4 godzinach dochodzimy do głównego celu naszej wyprawy . Na szczycie krótki popasik , przepinka i fantastyczny ,mniej więcej godzinny , zjazd do parkingu . Ehh..... , dla takich dni chce się żyć . Edytowane 20 Luty 2017 przez aklim 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 14 minut temu, aklim napisał: s u p e r ! ! ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 (edytowane) Pięknie Aklimie!!! Z przyjemnością ogląda się i czyta o waszych wyrypach U jednego Kolegi widzę kamerkę GoPro - czekam na filmik. Dzięki Edytowane 20 Luty 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 8 godzin temu, marboru napisał: U jednego Kolegi widzę kamerkę GoPro - czekam na filmik mówisz i masz - filmik nakręcony i zmontowany przez Rafała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Zjazd po grani, potem w lesie i przeprawa przez strumyk - takie historie w turowaniu lubię najbardziej Dzięki Aklim - pozdrów ekipę koniecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 2 godziny temu, marboru napisał: Dzięki Aklim - pozdrów ekipę koniecznie. żeby było ciekawiej , Aga i Krzychu to koledzy z pracy dżonki Johnnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Pieknie Aklim Widzę ze duzo straciłem ale wiesz Ps.Co sie odwlecze to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Marcinie , grupa jest otwarta , jak by co ....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 8 minut temu, aklim napisał: Marcinie , grupa jest otwarta , jak by co ....... Wiesz Andrzej,przynajmniej w niedzielę bym nie miał bólu głowy Ps.Jutro jadę na tury z ranka jak by co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 To ja się pytam gdzie Maciek?! Brawo! super wyjazd i pogoda się trafiła miałem plany na niedziele, ze względu na prognozy, ale siła wyższa. Cały czas relacje z Latanej Doliny... a ja tam nigdy nie byłem! Mam nadzieję, że w tym roku uda się to zmienić Pozdr Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 5 godzin temu, MajorSki napisał: Cały czas relacje z Latanej Doliny... a ja tam nigdy nie byłem! moim zdaniem dużo przyjemniejsze wejście , niż np od strony Chochołowskiej , tak że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi