marboru Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Jedna z legend narciarstwa z Chamonix - Bernard Garcia. Prekursor narciarstwa free o charakterystycznym sposobie jazdy w puchu - kładąc się i jeżdżąc na tyłach nart. Entuzjasta eksperymentów... (skrzydła - efekt poduszki powietrznej). Warto popatrzyć na filmiki do końca Jazda ze skrzydłami 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Ten drugi film powinien mieć tytuł "Efekt motyla" Fajne klimaty. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Gość jest wspaniały! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 no nie wiem , facet w pierwszym filmie ewidentnie siedzi na tyłach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 5 minut temu, aklim napisał: no nie wiem , facet w pierwszym filmie ewidentnie siedzi na tyłach Myślę, że nasz forumowy Kolega Mitek mógłby mu udzielić kilku wskazówek (żart oczywiście) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Świetny gość, dzięki za film, mogę oglądać godzinami. Dawaj więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 (edytowane) 22 minuty temu, marionen napisał: Świetny gość, dzięki za film, mogę oglądać godzinami. Dawaj więcej! Mario trochę dłuższa broda, mniej kolorowe ciuchy na nartach i prawie jak Ty A tak na serio - gość jest odjechany Muzyka gitarowa na tych filmikach - to jego muzyka, oprócz tego, że to świetny narciarz, to równie dobry, jak nie lepszy gitarzysta - warto obejrzeć i posłuchać. Poniżej jeszcze dwa jego klipy ze specjalnie stworzoną przez samego siebie muzą A tak w ogóle, to podobnie jak Mitek ćwiczył akrobatykę na nartach Muza? Cudna!!! I SKIROK... ja bym ten filmik nazwał Ski ROCK Edytowane 17 Luty 2017 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Takie nary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 @surfing kwarantanna doskwiera stare tematy widzę, że odświeżasz Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi