gregor_g4 Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Zacna ekipa się dzisiaj zebrała fajna jazda i super spotkanie.Doszły mnie słuchy, że Jaśkowi było mało i poleciał na Babę na wieczorną jazdę jeszcze, prawda to ?Do następnego;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Dziś to była jedna wielka katastrofa! Oni mieli fajnie... poznali tylko jednego Jaśka-oszołoma a ja? musiałem całą tą bandę Skionline'owiczów załapać. Zwaliły się jakieś tłumy dziwnych ludzi... Jeździ to na talerzykach, orczykach i innych dziwnych archiwalnych urządzeniach! i jeszcze jest z tego zadowolone A tak serio Panowie było BEST, było zarombiście! Dzięki za WSPANIAŁE towarzystwo. Kto nie był niech żałuje. Towarzystwo MEGA, jeżdżenie MEGA (choć artix coś narzekał , nie wiem na co?) Aaa to zderzenie z Polską rzeczywistością . No ja po 9 latach tez byłem w lekkim szoku. PS. jak mnie nogi bolą! toż to szok... PS2. info dla innych którzy nie byli... wszystko co oni o mnie piszą nie jest prawdą... Edytowane 18 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Właśnie skończyłem wieczorną Babę. Dzięki za spotkanie. Relację wstawię jutro wieczorem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Ktoś chyba narzekał na pogodę... Ciekawe, że jak na WZF wszyscy się zawijają do domu, a ja zostaję to wychodzi słoneczko Darek, chętnie bym zjechał do Ciebie, ale te Strugi były ponad moje marne siły. Rano wnosilem same kijki a i tak ciężko mi się szło. Jeszcze raz dzięki wszystkim. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 7 minut temu, leitner napisał: Właśnie skończyłem wieczorną Babę. Dzięki za spotkanie. Relację wstawię jutro wieczorem. leitner , a Ty z Jaśkiem , to czasem nie jakaś rodzina ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 leitner , a Ty z Jaśkiem , to czasem nie jakaś rodzina ? [emoji6] [emoji3] Rodzina chopkowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Nieeee 2 Jaśków to byśmy nie ogarnęli Prawda jest taka, ze dawno tak dobrze się na nartach nie bawiłem. Cały ten czas zleciał za szybko no ale tak to bywa widocznie w tak zacnym towarzystwie jak Wy Panowie . Zyczyl bym sobie tak co weekend milo spedzac czas i mam nadzieje ze jeszcze nie raz uda sie spotkac - dzieki! A poniżej kilka zdjęć. Właściciele nart debatują gdzie by tu jechać, góra... dół... talerzyk??? ::))))) ( Jasiek - nieeeeeeeeeee :)))) Trening na skoczni normalnej - Czarownica zwana Babą Jagą Doskonala areodynamiczna pozycja w locie Artixa: Jasiek!! Mocne odbicie i bardzo dobra wysokosc! Niestety fatalnie przygotowany zeskok i nasz Mistrz zalicza upadek na szczescie poza strefa wiec sedziowe nie odjęli punktow za wyszukany styl Marcinn - klasyka, styl odleglosc Gregor! wszystko robił inaczej jeździł tylem, narty mial jakies dziwne i..... lądował na d...e - szacunek - popylasz stary kosmicznie Piotr na spokojnie, poprostu jego gwiazda rozbłysła minute wcześniej i 100 metrów wyżej Johnny - wyjscie z progu Aklim piekny styl niestety bez telemarku I Marcin który jak widac próbował zastosować styl V, z półobrotem 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Również wszystkim dziękuję za super spotkanie! Niestety zapomniałem jednego kluczowego elementu do szelek, więc filmik nieco okrojony, ale chyba nie najgorszy będzie. Starałem się... Podwójny dzięks dla Marcinna, który mnie zabrał i dla Darka, który nas podwiózł pod samo auto. No i jeszcze dla Andrzeja za Fotoksiążkę! Niestety ta została w aucie Marcina i zobaczę ją dopiero za parę dni... Skleroza nie boli... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Mówiłem: nie wierzcie we wszystko co oni tu mówią... (i pokazują) to pomówienie PS. ja już z Wami nie jeżdżę... Edytowane 18 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 I Marcin który jak widac próbował zastosować styl V, z półobrotem [emoji4] Haha! Dobre [emoji28] Po prostu zdziwiłem się że zamiast śniegu, pod nartami mam powietrze. Jak zabrałem tam tatę i brata, to patrząc z góry powiedzieli, że "chyba zwariowałem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 No Panowie szacun,piękne spotkanie, widzę ze pełna mobilizacja wśród forumowiczów i udało się zebrać sporą ekipę, no no fajnie tam mieliście...PozdrawiamPaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 35 minut temu, Jasiek napisał: PS. ja już z Wami nie jeżdżę... oj tam , oj tam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 christof, jestes wielki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Nigdy nie sądziłem że ludzi poznanych w kilka godzin można polubić... a tu zoonk! Bractwo SKIONLINE jest THE BEST! PS. Góralu... Darku, pamiętaj co obiecałeś! za rok na Kosodrevinie! (tylko wiesz nic na siłę) jak nie Ty do nas to my do Ciebie! Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. PS2. Johny... Maćku. Co z tym igloo na Chopku? obiecałeś... Edytowane 18 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Pięknie się Panowie bawiliście Aż żal dupę ściska... ...ehhh Cóż? Może następnym razem... Foty super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 haha.... z tą skocznią to daliście czadu Rewelacja ..... Macie zamiar to powtórzyć ? Pozdr.Torres 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Czy to ta skocznia przy niebieskiej na Kopcu w lesie?? Szacun Panowie i jeszcze ta piękna zima! Edytowane 18 Luty 2017 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus51 Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Widać była fajna zabawa, też bym tak chciał. Niestety mam 300km do najbliższych gór i każdy wyjazd to wyprawa. A tak by się chciało wyskakiwać co jakiś czas na jeden dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Jak warunki na Pilsku? Wybieram się jutro. Dzisiaj musiałem odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Złożony na szybkości filmik. Muzyka z You Tube, tak byle była, ale chyba nie najgorsza? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 koniecznie trzeba to powtórzyć, dzisiaj może nie były na trasie najłatwiejsze warunki, ale zabawa była przednia mam nadzieję, że następnym razem Marboru się pojawi i polatamy trochę śmigiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 59 minut temu, przemo_narciarz napisał: Czy to ta skocznia przy niebieskiej na Kopcu w lesie?? Szacun Panowie i jeszcze ta piękna zima! Dokładnie ta sama Cco z przed 9 lat ! i tak samo wyp...a w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 44 minuty temu, wid napisał: Jak warunki na Pilsku? Wybieram się jutro. Dzisiaj musiałem odpuścić Miękko, wiosennie. Zdecydowanie narty AM a nawet free nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Tam to powinniscie stylem V skakać:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 32 minuty temu, gregor_g4 napisał: koniecznie trzeba to powtórzyć Jestem za! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi